Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 14 mai 2013

ro

14 May, 2013 11:14 2268 Marime text
O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet generos s-a ridicat la cer, iar noi ne luăm rămas bun, cu durere în suflet şi cu ochii plini de lacrimi, de la buna noastră soră, cumnată şi mătuşă, Filiu Chiraţa. Regrete eterne! Familia Suflaru Constantin, Sultana, Theo şi Silviana.


Cu sufletul plin de durere, plângem trecerea în nefiinţă a celei care ne-a fost soţie şi mamă, Filiu Chiraţa. Te vom iubi şi te vom păstra în inimile noastre pentru totdeauna! Dumnezeu să te odihnească în pace! Cu nemărginit regret şi tristeţe, soţul Nicolae şi fiul Corneliu.


Colectivul Administraţiei Finanţelor Publice Contribuabili Mijlocii transmite sincere condoleanţe şi suntem alături de colega noastră Aura, la marea durere pricinuită de trecerea în nefiinţă a mamei sale Modi Sofia. Dumnezeu s-o odihnească!


În ziua de 9 mai 2013 a încetat din viaţă fratele nostru Zaharia Traian, în vârstă de 88 de ani, 4 luni, fost şef serviciu la IMAIA Năvodari. Înhumarea a avut loc la 11 mai, în Cimitirul Central Constanţa. Dumnezeu să-l odihnească! Fraţii Alecsandru din Bucureşti şi Costel – Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii