Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:42 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Roc-a-Fella Cafe, cafeneaua acvariu (galerie foto)

ro

31 Mar, 2014 00:00 7330 Marime text
Situată în incinta City Park Mall, cafeneaua seamănă mai mult cu un acvariu. De ce? Pentru că pereţii înalţi şi transparenţi, plus „zidul cascadă” aduc exact cu o cuşcă stilizată. Nu este singurul local cu ziduri transparente, dar este singurul cu toţi pereţii în acest stil şi, situat în mijlocul etajului 1, este un centru de stârnire a curiozităţii trecătorilor. Cu alte cuvinte, nu ar exista om care să treacă şi să nu se uite. De asemenea, au câteva mese şi pe una dintre laturi. O mini-terasă foarte prost gândită, după părerea mea. Nimic nu este mai ciudat decât să treci printre două rânduri de mese când vrei să intri într-un magazin din colţul celălalt al spaţiului comercial. Despre preţuri, nu mai spun. Astfel, dacă vrei să fii în centrul atenţiei tuturor, trebuie să şi plăteşti pe măsură, cam aşa s-ar putea spune despre raportul amplasament-calitate-preţ. Aşadar, o cafea este în jur de 7 lei, la fel un suc, iar apa costă 6 lei. Specialităţile de cafea, pentru care sunt cunoscuţi, arată foarte interesant, dar ajung până la 14 lei. Un cappuccino costă între 9 şi 13 lei, tot cam atât costă şi ciocolata caldă, ceaiurile, limonada şi fresh-urile. Shake-urile şi cocktailurile non-alcoolice sunt până în 14 lei, dar cele cu alcool costă între 14 şi 17 lei. De asemenea, puteţi servi îngheţată, care costă maxim 15 lei. Berea are preţuri începând de la 7 lei.

Din ce am remarcat, barmanul se mişca foarte bine şi prepara destul de rapid băuturile. În schimb, fetele care serveau erau destul de lente.
Un pliant de pe masă anunţa că între orele 10.00 şi 12.00 este promoţia denumită Happy Hour, care îţi permite să bei o apă şi un espresso la preţul total de 7 lei. Pe de altă parte, o altă promoţie este la Marochino (1+1 = 10,5 lei) şi Cafe Coconut (1+1=9,5 lei). Această ofertă se desfăşoară de luni până vineri, între 16.00 şi 19.00. Am aflat cu plăcere că Roc-a-Fella face parte din lanţul de cafenele Moo, care abordează un concept de pasticerie şi gelaterie. Totuşi, aş fi preferat să aibă şi aici deserturile pe care cei de la Moo le servesc. Cafenelele Moo se regăsesc în Iaşi şi Bacău, pe când Roc-a-Fella poate fi vizitată în Bucureşti şi Constanţa.
Conform Registrului Comerţului, Roc-a-Fella fucţionează pe societatea SC Abi Grup SRL, cu sediul în Iaşi. Asociaţii societăţi sunt Bogdan Daniel Irinescu, care are şi statutul de administrator al firmei, în parteneriat cu Lucia Irinescu. Aceasta din urmă este autoarea a două cărţi de drept civil şi practică judiciară. De asemenea, Lucia Irinescu este lector universitar la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii „Al. I. Cuza” din Iaşi. În anul 2012, societatea SC Abi Grup SRL a avut o cifră de afaceri de 2.948.865 de lei şi 46 de salariaţi, iar în 2011 cifra de afaceri a fost de 2.295.029 lei, cu 24 de angajaţi.
Numele soţilor Irinescu se leagă şi de Liviu Irinescu, membru al Rotary Club Iaşi.

Informaţii utile
Adresa: Incinta City Park Mall;
Facebook: https://www.facebook.com/Roc.a.Fella.cafe.Constanta
Contact: 0744.508.702;
Mod plată: Cash sau Visa/Mastercard.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii