Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:09 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restaurantul Allegria, un local deschis non-stop, cu preţuri accesibile (galerie foto)

ro

27 Aug, 2015 00:00 8730 Marime text
Era dimineaţă, prea dimineaţă, aşa că am găsit un local non-stop în care să ne bem cafeaua. Este vorba despre restaurantul Allegria, de pe strada Dezrobirii, în zona Institutului de Marină. Influenţată de numele restaurantului, intru în local fericită, optimistă, cu speranţa că voi avea parte de o experienţă care să-mi dea energie pentru toată ziua. Astfel, ne aşezăm la masă. Observ un salon modern, elegant, rafinat, un ambient reconfortant. Elemente din decor sunt realizate din lemn masiv, tapetul iese în evidenţă prin detalii elegante, iar mobilierul este de inspiraţie vintage. Păcat că nu au şi o terasă, oricât de mică!
 
Am aşteptat destul de mult meniul. Ospătarul, probabil singur la acea oră, avea multă treabă. După ceva timp, a adus meniurile şi şi-a cerut scuze că a întârziat. L-am văzut că era pe fugă, abia făcând faţă comenzilor. Meniul este variat, iar preţurile, accesibile. Puteţi alege între Piramida Allegria din piept de pui, muşchi de vită, caşcaval, ciuperci şi măsline, la 37 de lei, o porţie de paste, care costă între 19 şi 25 de lei, o pizza - între 16 şi 25 de lei, fructe de mare, care au preţuri cuprinse între 12 şi 30 de lei, o ciorbă - 9 lei sau o salată - 15 - 21 de lei. O cafea costă 6 lei, un suc - 5,5 lei, iar preţul unei beri începe de la 6 lei. Pe un desert poţi da între 10 şi 15 lei.

Ce spune Registrul Comerţului

Restaurantul Allegria funcţionează pe societatea Yul Euro Trans SRL, înfiinţată în anul 2004, cu sediul în municipiul Constanţa. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului în data de 26 august, activitatea principală a firmei este „extracţia pietrei ornamentale şi a pietrei pentru construcţii, extracţia pietrei calcaroase, a ghipsului, a cretei şi a ardeziei“. Asociatul unic şi administratorul firmei este Iulian Munteanu, care nu mai figurează în nicio altă societate.
 
Conform vrajitorul.eu, la sfârşitul anului 2013, Yul Euro Trans SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 5.459.846 de lei, un profit net de 971.956 de lei şi 30 de salariaţi. La finele anului 2012, firma înregistrase o cifră de afaceri de 6.912.458 de lei, un profit de 249.872 de lei şi 24 de salariaţi.

Informaţii utile:

Facebook: www.facebook.com/pages/Restaurant-Allegria
Telefon: 0742.282.897
E-mail: office@restaurant-allegria.ro
Site: www.restaurant-allegria.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii