Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:56 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

City Bistro Cafe, un local elegant, cu serviciu rapid (galerie foto)

ro

17 Dec, 2015 00:00 5988 Marime text


City Bistro Cafe, mai pe scurt CBC, este un local select şi interesant, situat pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu numărul 116C, ce ocupă o bucată din City Park Mall. Este amenajat ca o cafenea, cu fotolii, canapele şi măsuţe mai înalte, pentru a mânca mai comod. Interiorul e decorat într-un stil modern, cu multă catifea.
 
Am văzut aici mulţi oameni, majoritatea tineri, cu sacoşele alături, semn că au luat o pauză de la cumpărături. Sunt aşezate mese şi în afara localului, chiar în mall, acest spaţiu fiind destinat nefumătorilor, în interiorul cafenelei fiind permis fumatul.  
 
Preţurile nu au fost influenţate prea mult de locul în care se află cafeneaua. Din meniul care cuprinde preparate din bucătăria internaţională, puteţi alege: mic dejun (9 - 16 lei), ciorbe (10 lei), aperitive (11 - 20 de lei), burger (19 lei), sandwich (17 - 19 de lei), salate (15 - 25 de lei), paste (14 - 23 de lei), preparate din pui (16 - 28 de lei), grătar (17 - 24 de lei). Pe un desert vei plăti între 10 şi 15 lei, o cafea costă 7 lei, iar un suc are preţul de 6 lei. Totodată, mai poţi opta pentru meniul CBC, la preţul de 19 lei, care include ciorbă, grătar şi desert.
 
Specialitatea bucătarului constă în pui chinezesc (20 de lei), pui Shanghai (16 lei) şi pollo parmigiano (18 lei). Dacă mergi între orele 10.00 şi 14.00, prinzi ofertă la cafea - un espresso plus un suc costă 10 lei, iar un espresso, un fresh şi un croissant - 15 lei.


 
Mi-am comandat CBC Burger (19 lei) compus din carne tocată de vită şi porc, bacon, caşcaval, salată verde, roşii, sos barbecue şi cartofi prăjiţi. Comanda a venit destul de repede, serviciul a fost prompt, dar, în ceea ce priveşte mâncarea, pot să spun că doar cartofii prăjiţi au fost buni. Carnea avea un gust ciudat, ceea ce m-a făcut să las burgerul întreg pe farfurie. Ospătăriţa şi-a dat seama că e ceva în neregulă şi ne-a întrebat ce s-a întâmplat. Foarte frumos din partea ei să se preocupe de îmbunătăţirea calităţii serviciilor!
 
Aşadar, City Bistro Cafe este un local de luat în seamă, mai ales de către cei care se află în mall, însă vă sfătuiesc să mâncaţi altceva.
De reţinut că planul de evacuare în situaţii de urgenţă este expus pe perete, chiar lângă uşă. În ceea ce priveşte plata, se poate achita şi cu cardul, iar chelneriţa mi-a adus nota şi bonul fiscal.

Ce spune Registrul Comerţului

City Bistro Cafe funcţionează pe societatea Best Quality Solutions SRL, înfiinţată în 2010, cu sediul social în municipiul Constanţa, ce se ocupă de „restaurante“. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului pe 16 decembrie 2015, asociaţi în firmă sunt Ghiulfer Dimşa şi Dincer Dimşa, care nu mai figurează în nicio altă firmă. Administratorul firmei este Ghiulfer Dimşa.
 
Conform vrajitorul.eu, Best Quality Solutions SRL a înregistrat la finele anului 2014 o cifră de afaceri de 1.033.246 de lei, un profit de 99.245 de lei şi 13 salariaţi. La sfârşitul anului 2013, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 1.240.166 de lei, un profit de 15.179 de lei şi 17 salariaţi.

Informaţii utile
Facebook: www.facebook.com/CityBistroCafe/
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii