Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:04 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiaţi că...? Unul dintre juraţii „X-Factor” îşi sărbătoreşte ziua de naştere astăzi (audio)

ro

18 Oct, 2015 00:00 2708 Marime text
 
Fiul celebrului actor Ştefan Bănică, Ştefan Bănică jr., îşi sărbătoreşte ziua de naştere astăzi. Juratul „X-Factor” împlineştevârsta de 48 de ani.

Ştefan Bănică jr. este cântăreţ, actor de film şi de teatru, dar şi prezentator. Cariera sa muzicală a început în anul 1992, când a înregistrat albumul „Un actor, un rock’n’roll”. A interpretat primul rol în serialul „Eroii nu au vârstă”, în regia lui Mihai Constantinescu. A urmat serialul „Liceenii”, unde a jucat rolul unui adolescent romantic şi rebel, Mihai.
 
În anul 2004, artistul a fost distins cu Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, Categoria D - „Arta Spectacolului”, „în semn de apreciere a întregii activităţi şi pentru dăruirea şi talentul interpretativ pus în slujba artei scenice şi a spectacolului”.
 
În plan personal, cântăreţul a fost căsătorit cu Mihaela Rădulescu, dar şi cu Andreea Marin, cu care are o fetiţă, Ana Violeta.

Ştefan Bănică jr. aduce spiritul Crăciunuluila Constanţa
 
Din 2002 până în prezent, Ştefan Bănică jr. a susținut peste 50 de concerte de Crăciun, însumând un număr record de spectatori. Anul acesta, va concerta şi la Casa de Cultură din Constanţa, pe 30 octombrie.

„Concertul extraordinar de Crăciun Ștefan Bănică este un eveniment de referință în peisajul muzical românesc. De la an la an, producțiile au crescut în complexitate, oferind publicului, de fiecare dată, o experiență nouă. Și în acest an, fanii vor avea parte de un spectacol grandios, din care nu vor lipsi invitații speciali, efectele tehnice, sceno-tehnice, jocurile de lumini și grafica inedită. Mai presus de toate însă, publicul se va bucura de un spectacol live emoționant, energic, de o reală valoare”, anunţă organizatorii, pe site-ul oficial al instituţiei.
 
Sursa foto: Bogdan Moldovan Photographer

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii