Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:49 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sănătate Ce alimente favorizează arderile rapide

ro

17 Oct, 2015 00:00 1000 Marime text
Potrivit specialiştilor, există mai mute alimente care reduc apetitul şi te ajută să ajungi la greutatea dorită, fără efecte adverse asupra sănătăţii. Datorită proprietăţilor termogene, muştarul iute este cel mai indicat pentru slăbit, deoarece stimulează metabolismul şi favorizează arderile rapide ale grăsimilor. Iodul şi sulful, care se regăsesc în cantităţi importante în varză, stimulează metabolismul şi participă la transformarea grăsimilor în energie.
 
Peştele conține o cantitate mare de acizi graşi Omega-3, care stimulează metabolismul. Consumul de alimente bogate în Omega-3 creşte nivelul enzimelor ce ard grăsimea şi îl scad pe al celor care o depozitează. Ciupercile, la rândul lor, au un conţinut bogat de proteine şi de minerale, reprezentând o bună alternativă pentru mesele îmbelşugate. Şi varza este săracă în calorii, are efect diuretic, combate constipaţia şi elimină toxinele din organism.

Mai multe studii sugerează că ceaiul verde ajută la pierderea în greutate, prin stimularea organismului să ardă grăsimile din zona abdomenului. Pentru ca efectul să fie cel scontat. este necesar să beţi ceai verde de mai multe ori pe zi. De asemenea, şi merele sunt importante, deoarece conţin pectină, o substanţă care împiedică absorbţia grăsimii la nivel celular. Ele stimulează absorbţia apei din alimente, contribuind astfel la eliberarea mai rapidă a grăsimilor din corp.
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii