Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:51 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ciorbă de roşii cu chefir şi leuşetean

ro

25 Sep, 2013 09:29 2261 Marime text
Ador acest anotimp magnific si mereu incerc sa profit de el la maximum petrecand cat mai mult timp in natura. Imi place sa umblu desculta prin fiecare petec de iarba intalnit, sa fac baie in ape cristaline de munte, sa ma plimb prin paduri racoroase, sa cochetez cu soarele in cat mai multe moduri, sa lenevesc cu o carte in mana intr-un hamac, inconjurata de panorame ce-ti taie respiratia, si o infinitate de alte ipostaze prin care eu aleg sa-l celebrez.
In vara aceasta, la fel ca si anul trecut cand am fost la Roma si Praga, avem in plan o  calatorie intr-un oras romantic, plin de istorie si mistere, pe care de abia astept sa il cunosc.

Dupa cum am mai scris, ultimul eveniment la care am  participat inainte de vacanta a fost Workshopul aniversar de la Be Organic, care a  fost un succes, organizarea impecabila, cei de la Be Organic niste minunati de care m-am indragostit iremediabil, iar auditoriul extrem de cunoscator in ale hranei sanatoase, drept pentru care dialogul a fost deschis, lejer si fructos in ambele directii. Puteti sa vedeti poze de la intalnire aici si cateva filmulete aici. (In timp or sa mai fie incarcate si alte fragmente).

Ingrediente:

    rosie - 7 bucati
    morcov - 2 bucati
    chefir din lapte de cocos - dupa gust
    ceapa verde - 2 bucati
    leustean verde - 1 fir
    patrunjel verde - 1/4 legatura
    sare de Himalaya - dupa gust
    ardei iute - 1/4 bucata

Reţeta completă aici: rawveganjoy.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii