Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:44 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru saptamana 27 martie - 02 aprilie 2017

ro

27 Mar, 2017 19:48 2547 Marime text

Horoscop saptamanal, AstroCafe.ro, ZIUA de Constanta


Berbec
Pari a fi conditionat de ceea ce altii au nevoie de la tine. Ai parte de multe idei, simti nevoia sa evadezi din starea in care te afli, insa poate ca ar fi mai bine daca ti-ai dedica aceste atuu-uri pentru a-i ajuta pe cei din jurul tau - vecini, prieteni, rude mai indpartate, veri, frati, surori. Se pastreaza atentionarea legata de modul in care tratezi cu superiorii ierarhici sau cu figurile autoritare din viata ta. Cu cat mai multa diplomatie, cu atat mai multe sanse de a-ti remodela imaginea de razboinic rasfatat.

Taur
Ceva nu functioneaza  in modul tau de abordare al situatiilor actuale in care esti implicat. Cu siguranta ca te grabesti sa tragi concluzii, dar poate ca ar fi mai bine daca ai folosi energia interioara pentru a-ti descoperi punctele slabe si pentru a-ti schimba viziunea asupra vietii. Oricum, tii pentru tine ceea ce presupune a fi planuri de viitor, insa exista oameni pe care nu ii poti pacali. Si ar fi bine sa nu te ascunzi atunci cand esti pus in fata faptului implinit, risti sa pierzi sanse viitoare. Incertitudinea nu te paraseste, cel putin nu mai devreme de sfarsitul saptamanii.

Gemeni
Mai multa protectie decat acum nu ai mai avut de mult. Planurile tale de viitor se transforma de la o zi la alta, in timp ce parerea celorlalti nu mai conteaza foarte mult. Intr-adevar, chiar daca ai foarte mult de lucru, iar responsabilitatile tale cresc de la un minut la altul, puterea si viteza cu care iti transformi viata, ii face invidiosi chiar si pe cei mai buni tacticieni. Nu te grabi sa impartasesti cu altii experientele proprii, si, in acelasi timp, pastreaza nealterata legatura cu Divinitatea. Comunica strict ceea ce trebuie sa auda ceilalti. 

Rac
Zona ta de confort se indeparteaza de realitatea de zi cu zi. Cariera este din ce in ce mai importanta, la fel ca si imaginea ta in fata celorlalti. Desi esti foarte rabdator si iti indeplinesti indatoririle cu constiinciozitate, exista undeva, in adancul sufletului tau, o samanta de razboi care incepe sa se dezvolte, marcand inceputul perioadei schimbarilor tale, in special in ceea ce priveste locul de munca. Nu uita, cu cat muncesti mai mult, cu atat te indepartezi mai mult de zona ta de confort. Este un echilibru in toate si, cel mai bine ar fi sa il gasesti si sa il pastrezi.

Leu
Este momentul sa incepi a investi din resursele pe care le ai pentru sanatatea ta si pentru a-ti creea un ambient potrivit. De data aceasta, familia este cea care te sustine, spre deosebire de cei care iti sunt prieteni sau cunostinte - oameni care fie habar nu au de ce anume ai nevoie, fie nu sunt bine intentionati. Iti este atrasa atentia si asupra chestiunilor de natura domestica, fiind necesar a te ocupa si de cei de acasa, nu doar de tine. Visele legate de viitor nu iti dau pace, iar imboldul de a incepe ceva nou, cu o abordare diferita, este omniprezent in ceea ce te priveste.

Fecioara
S-ar putea ca saptamana sa inceapa sub auspicii tensionate, pentru tine, in sensul ca nu iti mai poti permite sa stai cu mainile in san, savurand confortul cu care pana acum erai obisnuit. Esti nevoit sa cauti noi solutii, pentru oricare dintre persoanele care iti cer ajutorul, insa mai importanta decat atat este introspectia. Incerci sa rezisti schimbarii bruste, ceea ce este foarte bine - in a doua parte a lunii vei avea si suportul astral pentru a face acest lucru in ritmul tau. In orice caz, accepta schimbarea care se intrevede in viitorul apropiat.

Balanta
Nu orice idee iti vine este una inspirata. Ai tendinta de a te lasa influentat de parerile celor din jur, desi interactionezi cu acestia purtand masca unui om hotarat. Cu toate acestea, farmecul tau inegalabil si inimitabil iti deschide toate usile. Evita a te concentra pe o singura persoana, incercand orice pentru a o face fericita - risti sa ii construiesti o colivie de aur, deloc favorabila acesteia. Intensitatea cu care iti manifesti sentimentele este bine primita atat timp cat si cealalta persoana are cel putin aceleasi sentimente ca si tine. 

Scorpion
Puternic, persuasiv si semet, nimic nu iti sta in cale. Tacticile mult probate si conduita impecabila iti sunt de ajutor, insa exista si reversul: ai tendinta de elimina orice obstacol din calea ta, fara a lua in calcul forta cu care elimini aceste piedici. Ceea ce se poate transforma intr-o tragedie, daca ceea ce tu consideri a fi un obstacol, presupune o fiinta sau o situatie care ulterior se va fi dovedit a fi fost favorabila tie. Concentreaza-ti eforturile in incercarea de a obtine rezultate foarte bune in munca, nicidecum pentru a distruge.

Sagetator
Parca toate se intampla pentru a-ti provoca imaginatia sa zburde. Parca toata lumea iti face invitatii, mai evident sau nu, chemandu-te la distractie si romantism, uitand de realitatea gri in care te afli. Cu toate acestea, nu pari interesat nici de avansurile lor, nici de invitatiile care ti se fac. In schimb, simti nevoia sa te dedici mai mult tie insuti, incercand sa schimbi ceea ce nu iti mai foloseste, fie in comportament, fie in modul de a-ti gestiona resursele - de orice fel ar fi acestea. Apare si ocazia de a scoate la suprafata talente ascunse si idei inovatoare.

Capricorn
Ar trebui sa iti indrepti atentia mai mult catre familie si pentru a avea grija de casa ta, in loc sa te dedici celor din apropiere si sa pleci urechea la zvonuri. Chiar si in familie, insa, nu risca sa dai dovada de inocenta si sinceritate, asemeni unui copil. Este bine sa iei in serios lucrurile, insa din cand in cand, poti lua o pauza. In cea ce priveste anturajul, insa, ai tendinta de a elimina orice restrictie, simtind nevoia de libertate, mai ales in ceea ce priveste exprimarea. 

Varsator
Nu ar trebui sa te intereseze atat de mult parerile celorlalti, vis-a-vis de tine. In schimb, ai putea sa ii faci pe toti cei din jurul tau sa asculte ceea ce ai de spus, pentru ca inspiratia nu te va parasi prea curand. In cazul in care esti implicat in domeniul artei, aceasta saptamana este benefica capacitatii tale creative si rezistentei la stres. Relationezi foarte usor cu cei din jurul tau, din anturajul apropiat mai ales, iar dorinta de libertate se accentueaza incepand cu jumatatea saptamanii in curs. 

Pesti
Cand ai inima deschisa si mintea linistita, multe lucruri bune se pot intampla. Idei noi, concepte inedite si intelegerea unor lucruri incomprehensibile pentru oamenii din jur caracterizeaza aceasta saptamana, in ceea ce te priveste. Fie te concentrezi pe obtinerea unor noi resurse, fie te relaxezi, dand frau liber imaginatiei si lasandu-te prada distractiei. In oricare dintre cazuri, optimismul ar trebui sa te insoteasca pretutindeni, iar buna dispozitie sa fie molipsitoare pentru cei langa care te afli. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii