Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:58 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru saptamana 21 - 27 noiembrie 2016

ro

21 Nov, 2016 16:35 3388 Marime text


Horoscop saptamanal, AstroCafe.ro, ZIUA de Constanta


Berbec

Saptamana incepe cu nevoia de a-ti reorganiza viata si a-ti reevalua obiceiurile. Poate fi vorba de un ultimatum pe care-l primesti, un fel de drum infundat pe care te-ai trezit in ultimele zile si ai realizat ca nu poti continua la fel ca pana acum. Asadar, e timpul sa-ti schimbi prioritatile, sa iei decizii care sustin in primul rand sanatatea si echilibrul tau, dar si eficienta in zona muncii. E timpul sa faci o sortare, atat a obiceiurilor zilnice, cat si a activitatilor profesionale, sa pastrezi doar ceea ce e constructiv si folositor. E o saptamana in care esti invitat sa renunti la o serie de iluzii, se destrama niste idealuri, s-ar putea sa realizezi ca erai pe o pista gresita. E timpul sa-ti probezi maturitatea luind niste decizii ferme pentru viitorul tau si sa te ocupi de evolutia ta, de constructia unui drum mai indraznet, cu ajutorul unor idei ingenioase, geniale. E important sa fii mai discret si sa-ti atenuezi tendinta de a-i schimba si repara pe altii. In zona carierei, se pare ca exista doar alb si negru, totul sau nimic. Poti sa faci un pas inainte, un salt, o dovada a puterii tale, dar poti la fel de bine sa pierzi teren daca intri in conflicte cu persoane autoritare.

Taur

Foarte multa energie este investita in zona profesionala, insa e bine sa fii atent la tendinta de a exagera, a eluda legea sau a trece dincolo de principiile tale morale. E necesar sa fii prudent, mai ales atunci cand o oportunitatile sunt foarte stralucitoare si/sau necesita investitii sau costuri mari. Si totusi e un moment bun pentru a pune cateva caramizi la fundatia unor vise, a unor aspiratii indraznete la care nici sa te gandesti nu ai avut curaj. E timpul sa ai incredere mai multa in cei care in mod repetat ti-au aratat ca-ti pot fi alaturi si te vor sustine indiferent ce. E o saptamana a radicalizarii si trierii multor relatii, atitudini, credinte, aspiratii. E bine sa-ti pastrezi intelepciunea in orice situatie, sa apelezi la bun simt cand faci alegeri indiferent de zona de viata vizata, sa fii cu bagare de seama ori de cate ori e vorba despre jocuri financiare. Aici, in zona finantelor, e posibil sa apara pe tapet situatii nerezolvate din trecut, care acum se cer lamurite, incheiate. E un moment bun de repliere, de redistribuire eficienta a resurselor si in special de transformare la nivel de convingeri si viziune.

Gemeni

O saptamana importanta, incomoda, stresanta pe alocuri... S-ar putea sa fie multe constrangeri in aceasta saptamana, pentru tine, sau sa fie nevoie sa dai niste explicatii, sa justifici niste decizii. De asemenea, s-ar putea sa fii pus in situatia de a merge pe sarma, cu discretie, in tacere, cu rezerva si foarte multa prezenta. Miza e foarte mare, de exemplu pastrarea unei relatii, a unei asocieri, sau dezvoltarea unei afaceri. Dar obtinerea a ceea ce-ti doresti depinde foarte mult de atitudinea ta, de felul in care gestionezi fiecare situatie. E multa presiune, dar sunt si sanse mari de a obtine rezultate foarte bune, avand de castigat, evident, Gemenii care abordeaza lucrurile cu intelepciune, echidistanta, decenta. Fara aroganta, fara infatuare sau exagerari. Din punct de vedere financiar, e o saptamana in care mai degraba e bine sa se axeze pe gasirea unor solutii de iesire din impas si pentru stabilizare/punere la adapost, si nu pentru gesturi pompieristice, investitii hazardate sau tranzactii riscante.

Rac

O saptamana pe care multi nativi Rac o pot simti ca pe o retragere si detasare de tot ce e in jur, ca si cum e nevoie sa faca un pas in spate pentru a privi cu atentie tot ce se intampla in viata lor. Ei privesc cu coada ochiului la un viitor mai bun, la niste oportunitati pe care aproape ca le vad venind desi nu le pot atige, iar in aceste zile pot constientiza cu claritate, pot sti pur si simplu ce-i opreste, ce-i tine blocati. E o saptamana de confruntare a adevarului propriu, de sinceritate dura, in care nu pot nega ceea ce sta chiar in fata ochilor lor, realitatea. Prin urmare, e momentul ultimatumurilor pe care ei si le dau, e cumva al 13-lea ceas in privinta unor situatii care i-au nemultumit profund. Ei au de luat niste decizii, care tin de iesirea din niste contexte complet nefolositoare, dar pot face asta doar daca isi asuma total responsabilitatea pentru ce au creat. Nu e o saptamana confortabila, e chiar dura pe alocuri, mai ales in zona relatiilor si familiei, dar este terapeutica, transformatoare si clarificatoare. E ca si cum le-ar ridica un mare obstacol din cale.

Leu

Mult curaj si multa efervescenta in aceasta saptamana, dar si multa vanitate care poate sa duca la pierderea unor sanse si a unor oameni care au crezut in ei. Orice exagerare, in privinta aplauzelor pe care le pretind si a atentiei exclusive pe care o cer, ii poate face pe Lei sa para inabordabili, rigizi, nesuferiti. Totusi, planetele din Sagetator ii ajuta pe Lei sa fie creativi, curajosi, foarte stapani pe ideile si talentul lor, impetuosi si puternici. Ei stiu ce vor sau ar trebui sa afle in aceasta saptamana, in privinta unor relatii sentimentale si a unor proiecte. Joaca destul de dur, impun limite, sunt cu toata artileria la bataie si nu vor sa piarda nimic din stralucirea care li se cuvine. Zona mai delicata este cea a muncii si sanatatii. Aici, fie au parte de provocari care le forteaza limitele si ii imping sa constientizeze mai mult decat pana acum, ce vor sa faca, ce drum li se potriveste, ce este si ce nu este eficient. Fie e vorba despre intransigenta si o anume lipsa de scrupule in ce priveste unele decizii venite in urma unei dureri pe care cineva sau ceva le-au provocat-o. Ceva e nevoie sa rupa, sa transforme, sa lase in urma, corpul lor fiind acum cel mai bun traducator al traseului care se dezvaluie in fata lor.

Fecioara

O saptamana tensionata, cu multa presiune si cu nevoia acuta de a obtine claritate in niste aspecte ale vietii care tin de familie, patrimoniu, casa, locuinta, spatiu intim orice ar insemna asta. Acesti nativi se pot simti incoltiti sau ajung la capatul puterilor cu anumite situatii pe care le-au tolerat, iar acum e posibil sa transeze destul de dur aceste situatii. Sigur ca au tendinta de exagera si a-i invinovati poate prea mult pe ceilalti pentru disconfortul pe care-l simt, dar lupta lor va fi de data asta destul de tacuta, iar deciziile intai vor fi luate si abia apoi aduse la cunostinta celorlalti. Ii ajuta foarte mult intuitia, au calitati profetice, pot sa intuiasca urmatorul pas, urmatorul eveniment sau pot sa vada realitatea pe care o anumita decizie ar crea-o. Acest dar ii poate scoate din multe impasuri si e bine sa se bazeze pe el, mai ales cand e vorba de decizii care vizeaza finantele, siguranta materiala, stabilitatea locativa si echilibrul emotional. In zona finantelor e nevoie de prudenta maxima in aceasta saptamana. De evitat investitiile fara acoperire, cheltuielile mari, afacerile in orb. Sa se concentreze mai bine pe reglarea unor situatii neclare si strasante financiar, pentru ca sunt ajutati in acest sens si au inteligenta necesara pentru a depasi absolut orice impas.

Balanta

Saptamana aduce pentru Balante, posiblitatea confruntarii cu propriile limite. Exista multa tensiune in familie sau exista situatii generatoare de stres in ce priveste locuinta, administrarea banilor sau relatiile cu cei apropiati si in special cu parintii. In aceasta saptamana, Balantele se lamuresc, ajung la limita si rabufnesc sau schimba atitudinea radical. Exista transformari interioare si fierberi in suc propriu, la care Balantele aleg sa priveasca si sa se raporteze ca la ceva ce e mai mult decat pot sa inteleaga. Si cu toate astea, vor intelege foarte multe si vor putea sa se detaseze de niste puncte de vedere si convingeri care le faceau rau. Pentru Balantele mai dispuse sa exploreze profunzimi ale fiintei, saptamana scoate la iveala rani foarte vechi care pot acum sa fie vindecate si le creeaza spatiu pentru constientizari care le imputernicesc si le arata calea. Unii nativi Balanta inteleg ca uneori e mult mai benefic sa permita pur si simplu lucrurilor sa se deruleze. Scaparea lor acum este creativitatea, actiunea bazata pe inspiratie si intuitie, dragostea pentru un proiect, bucuria de a descoperi si a-si intinde limitele. Se pare ca acum pot renunta la comoditate si pot explora noi posibilitati, atat din punct de vedere romantic, cat si din punct de vedere creativ.

Scorpion

Si pentru Scorpioni, aceasta saptamana poate deschide mult perspectiva, poate aduce constientizari, revelatii, intelegeri care-i vor ajuta sa se repozitioneze in anumite situatii care-i consuma foarte mult in acest moment. In primul rand, ei pot intelege ca gandurile si scenariile, judecatile si directiile pe care le-au alimentat in ultima vreme, atitudinea fata de cei din jur precum si relatiile cu anturajul, ei bine toate acestea s-au dovedit ca o arma cu care au luptat impotriva lor insisi in cele din urma. Oricum, au ocazia acum sa caute raspunsuri si sa le gaseasca, iar asta ii va ajuta sa schimbe perspectiva si, in cele din urma, realitatea. Au tendinta sa puna multa presiune pe tot si toate, iar acum e momentul sa-si dea seama de asta si sa se detaseze, sa lase lucrurile in voia lor. Postura de victima nu face bine nimanui in aceasta saptamana, deci nici Scorpionilor, mai ales in ce priveste zona finantelor, unde sunt acum multe planete si sunt trase niste semnale de alarma. Daca vor sa reauseasca, sa le iasa lucrurile, e recomandat sa-si faca o strategie, sa fie foarte atenti la solutiile care apar, sa schimbe anumite convingeri legate de bani si sa evite extravagantele si alegerile hazardate.

Sagetator

Si pentru tine, saptamana asta vine cu multa tensiune, presiune, intensitate. Pot aparea dispute si disensiuni in anturaj sau in cadrul altor relatii pe care le vizai pentru proiecte comune sau pentru a te folosi de acestea in ceea ce ti-ai propus sa obtii. Cumva, te poti afla in situatia de a-ti apara pozitia, rolul, meritele, sau de a evita niste pierderi financiare. In orice caz, anumite contexte financiare par sa depinda de cum iti joci cartea, cum iti folosesti atuurile si, mai ales de cata maturitate si responsabilitate dai dovada in deciziile pe care le iei. Amana orice investitie cu grad crescut de risc, evita sa-i creditezi si finantezi pe cei din jur si ocupa-te de recuperarea unor sume de bani, daca e cazul. Adevarul e ca ai resurse suficiente si multa vitalitate pentru a rezolva multe acum si in plus poti gasi solutii inedite, geniale, in orice moment. De fapt, e posibil ca succesul sa vina exact cand haoesul pare mai mare si cand nimic nu mai poate fi controlat. Calatoriile sunt surse de inspiratie si creativitate. In alta ordine de idei, e un moment de asumare a unor decizii si de introvertire cu scopul de a-ti trasa

Capricorn

Aspectele astrologice din aceasta saptamana te vizeaza in mod direct, mai ales conjunctia Venus-Pluto in semnul tau. E un moment delicat, pe cat de provocator si tensionat, pe atat de eliberator pentru ca poti realiza acum ca unele situatii trebuie lasate asa cum sunt, unele experiente trebuie lasate in trecut acolo unde au avut loc si asa mai departe. E un exercitiu de detasare prin durere. In aceasta saptamana ai posibilitatea de a intelege ca suferinta nu e musai sa fie mereu calea de evolutie si in orice caz nu e singura disponibila. De asemenea, e o saptamana a inteleptirii si evolutiei constiintei prin retragere din cotidian, introspectie, contemplare a vietii tale prezente, prin cautari dincolo de planul vizibil, eventual prin vizitarea unor locuri sacre sau interactiunea cu persoane care te pot asculta cu adevarat. In alta ordine de idei, zona carierei este ca un camp de lupta a ideilor tale versus ideile unor persoane care detin putere si autoritate. Si s-ar putea sa fii in pozitia de a-ti apara o idee, o viziune, o functie, dreptul de a fi intr-o anumita pozitie profesionala. Financiar, gasesti tot felul de mijloace noi si iti vin idei geniale aplicabile in afaceri.

Varsator

Varsatorii sunt un fel de preoti, ghizi, mentori, "inteleptii satului", in aceasta saptamana. Toti vin sa le ceara parerea sau un sfat, de la un Varsator de prin preajma. Si adevarul este ca au intelepciunea necesara si se pot detasa in asa masura de contextul emotional al situatiei care le este expusa, incat reusesc sa aduca echilibru si solutii ingenioase pentru ceilalti. In acelasi timp, chiar daca mascheaza foarte bine si doar foarte putini apropiati isi vor da seama, Varsatorii sunt foarte apasati, framantati, ingrijorati pentru viitorul lor. Sau isi fac probleme pentru niste alegeri pe care le-au facut si de care acum se indoiesc. Ori se tem ca pierd controlul unei relatii sau pur si simplu nu mai rezista in conditiile unui stres care dureaza de prea multa vreme. Practic, tot ce au nevoie, si vor realiza si ei asta, este o noua viziune, capacitatea de a se detasa cu ajutorul unei intelegeri noi si cu mai multa incredere in momentul prezent. In alta ordine de idei, au multa energie fizica, multa creativitate si initiativa, astfel ca pot genera in jurul lor valuri foarte frumoase de energie si entuziasm atunci cand ceva ii inspira cu adevarat.

Pesti

Acesti nativi se vindeca de niste fantezii si iluzii, inceteaza sa mai stea agatati intr-un viitor fantezist, in niste proiectii nerealiste si de neatins sau inadecvate. Acum se gandesc cum sa obtina niste rezultate concrete din punct de vedere al carierei si profesiei. Si chiar vor reusi sa obtina succes, faima, recunoastere a meritelor si talentelor, dupa atata vreme de efort si asteptare. Ei trebuie sa fie in stare sa se vanda, sa se expuna si sa -si apere cauza, cu intelepciune, fara infatuare, cu responsabilitate. E posibil sa se inhame la un drum profesional mai dificil, care presupune mai multe restrictii, dar serios si de perspectiva, ceea ce ii incanta foarte mult in acest moment. Pe de alta parte, saptamana aceasta poate fi destul de provocatoare la capitolul relatii sociale si de prietenie. Aici ies la iveala secrete, invidii, manevre pe care unii vor sa le faca in spatele nativilor Pesti. Este, asadar, un moment de renuntare la o relatie sau mai multe, demers dureros dar sanatos si bun pe termen lung. Sa aiba incredere in flerul lor, in intuitie, in capacitatea de a previziona corect, mai ales cand iau decizii financiare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii