Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:57 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astrocafe.ro Magicienii

ro

17 Oct, 2017 08:25 1681 Marime text
Oamenii sunt niște magicieni foarte puternici. Atunci când crezi ceva, te identifici cu ceea ce crezi şi devii acel lucru. Acest act de magie este foarte puternic, si el devine posibil tocmai pentru că suntem Dumnezeu, Viaţa, Intenția. Noi avem puterea să fim ceea ce suntem, dar nu mintea raţională este cea care controlează aceasta putere, ci convingerile noastre.
Totul se rezumă la convingeri. Existenţa noastră, viaţa noastră sunt guvernate de ceea ce credem.

Sistemul de convingeri pe care ni l-am creat este precum o cutiuţă în care ne-am aşezat singuri şi din care nu mai putem scăpa pentru că nu credem că putem scăpa. Aceasta este situaţia în care ne aflăm.
Oamenii îşi creează singuri propriile limitări. Ei sunt singurii care afirmă ce este şi ce nu este posibil. Apoi, aceste limitări devin pentru ei realitatea, pentru că ei cred în ele.
Profeţiile toltecilor afirmă că urmează să apară o lume nouă, o umanitate nouă, în care oamenii îşi vor asuma responsabilitatea pentru convingerile lor, pentru vieţile lor. A sosit timpul ca fiecare dintre dumneavoastră să devină propriul său guru. Nu trebuie să vă spună altcineva care este Voinţa lui Dumnezeu.

A sosit timpul în care puteţi sta faţă în faţă cu Dumnezeu, fără nici un intermediar. L-aţi căutat pe Dumnezeu şi l-aţi descoperit în interiorul dumneavoastră. Acum, Dumnezeu nu mai este exterior omului.
Când descoperă că puterea numită Viaţă se află în interiorul lui, omul îşi acceptă propria divinitate, dar rămâne smerit, căci el vede aceeaşi divinitate şi în cei din jur.
Dumnezeu poate fi foarte uşor înţeles, căci totul este o manifestare a sa. Mai devreme sau mai târziu, corpul va muri, mintea se va dizolva, dar dumneavoastră nu veţi dispărea. Dumneavoastră sunteţi nemuritor, aţi existat dintotdeauna, de miliarde de ani, sub diferite manifestări, căci dumneavoastră sunteţi Viaţa, iar Viaţa nu poate muri. Dumneavoastră daţi viaţă copacilor, fluturilor, peștilor, aerului, lunii şi soarelui. Oriunde v-aţi duce sunteţi deja acolo, aşteptându-vă să sosiţi.

Corpul dumneavoastră este un templu viu, în care trăieşte Dumnezeu. La fel şi mintea dumneavoastră.
Dumnezeu trăieşte în interiorul dumneavoastră sub forma Vieţii. Dovada cea mai bună este faptul că trăiţi – este Viaţa dumneavoastră. Chiar dacă în mintea dumneavoastră există încă deșeuri şi otravă emoţională, Dumnezeu este şi el prezent aici.

Nu aveţi nimic de făcut pentru a ajunge la Dumnezeu, pentru a trăi iluminarea, pentru a vă trezi. Nu există nimeni care vă poate conduce până la Dumnezeu. Cine afirmă contrariul este un mincinos, căci dumneavoastră vă aflaţi deja acolo.

Nu există decât o singură fiinţă vie, şi indiferent dacă doriţi sau nu, dacă opuneţi rezistenţă sau nu, dumneavoastră sunteţi deja alături de Dumnezeu, fără nici un efort.
Singurul lucru pe care îl puteţi face totuşi este să vă bucuraţi de propria dumneavoastră viaţă, să vă vindecaţi corpul emoţional, astfel încât să vă puteţi reface viaţa, pentru a împărtăşi deschis iubirea dinlăuntrul dumneavoastră.

Chiar dacă v-ar iubi întreaga lume, iubirea altora nu vă va face niciodată fericit. Singurul lucru care vă poate face fericit este iubirea dinlăuntrul dumneavoastră. Aceasta este singura modalitate de iubire care contează, nu cea care vine din afara fiinţei dumneavoastră. Iubirea dumneavoastră pentru ceilalţi este jumătatea care vă aparține; cealaltă jumătate poate fi un copac, un câine sau un nor. Dumneavoastră sunteţi o jumătate; cealaltă jumătate este ceea ce percepeți. Visătorul este o jumătate, visul este cealaltă jumătate.

Sunteţi deja liber să iubiţi. Dacă preferaţi să intraţi într-o relaţie, iar partenerul dumneavoastră joacă acelaşi joc, relaţia va deveni perfectă! Ea va ieşi complet din sfera iadului, iar iubirea fiecăruia dintre voi va fi atât de mare încât nu veţi avea practic nevoie de iubirea celuilalt. Sunteţi totuşi de acord – prin propria voastră voinţă – să rămâneți împreună şi să realizaţi ceva frumos. Veţi crea atunci împreună visul raiului.
Dacă v-aţi învins deja teama şi auto-respingerea, întoarceţi-vă acum la iubirea de sine. Aveţi în interiorul dumneavoastră puterea de a transforma iadul în rai, teama în iubire, suferinţa în fericire. Le puteţi dărui iubirea şi lumina dumneavoastră tuturor, la fel ca şi soarele, acum şi de-a pururi, necondiţionat.

Atunci când iubeşte fără condiţii, omul devine una cu Dumnezeu şi cu spiritul Vieţii care curge prin el. Viaţa lui devine expresia frumuseţii spiritului. Viaţa nu este altceva decât un vis, iar dacă ştiţi să creaţi o viaţă din iubire, visul poate deveni o capodoperă.

Don Miguel Ruiz

Sursa: astrocafe.ro​

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii