Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:09 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astrocafe.ro Horoscop pentru luni, 1 noiembrie 2021

ro

01 Nov, 2021 09:05 1720 Marime text

Berbec

La serviciu ai multe de facut. Evita graba si entuziasmul, pentru ca esti vulnerabil si astfel, foarte usor poti ajunge la conflicte cu ceilalti. Sanatatea creeaza neplaceri, dar cu putin efort si bunavointa te poti revigora singur De evitat, pe cat posibil, consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Accepta ajutorul colegilor si celor dragi pentru a duce la bun sfarsit activitatile programate astazi. Dupa-amiaza, odihneste-te mult.

Taur

O zi in care iubirea, distractiile, hobby-urile sunt aspectele care te intereseaza cel mai mult. Veselia, cheful de a-ti manifesta iubirea fata de cineva drag iti pot fi impiedicate in mod special de prieteni sau de treburile profesionale. Fii purdent, discret si aranjeaza-ti programul astfel incat sa te descurci onorabil si acasa si la serviciu si in relatiile cu prietenii. Insa, vorbeste putin sau deloc despre cele placute sufletului si trupului tau.

Gemeni

Astazi ai ocazii deosebite pentru a petrece alaturi de membrii familiei. Iti sunt favorizate treburile gospodaresti si dialogurile cu cei dragi. Chiar daca esti nevoit sa rezolvi chestiuni profesionale de anvergura, tot iti vor ramane suficient timp si resurse materiale si pentru casa si familie. Sunt posibile divergente de opinie, mai ales ca emotivitatea este accentuata, iar subiectivismul o insoteste pe alocuri.

Rac

Esti dornic de a lua legatura cu prietenii sau cu persoanele apropiate din anturajul profesional. Sunt posibile multe intalniri si discutii cu aceste persoane, dar fii prudent. Exista riscul neintelegerilor de tot soiul. Selecteaza-ti atent informatiile, mijloacele de comunicare pe care vrei sa la folosesti, vorbele pe care doresti la spui altora. In acest fel iti va fi mult mai usor sa relationezi cu oricine iti iese in cale sau cu oricine ai nevoie. 

Leu

Este rost de castiguri financiare provenite de la locul de munca. Insa, pe de o parte iti vin bani, iar pe de alta parte, cheltuiesti. Minunat este ca te gandesti sa achizitionezi obiecte de infrumusetare, sa achiti servicii personale de genul intretinere corporala, ajutorarea membrilor familiei sau chiar poti cheltui pe carti si albume de arta. Totusi fii prudent si pune bani deoparte. Traversam o perioada in care cumparaturile trebuie facute foarte strict, atat cat ai nevoie.

Fecioara

Dorinta de a te infrumuseta, de a-ti schimba stilul de viata, relatiile cu ceilalti este la cote mari si foarte usor de indeplinit astazi. De aceea, gandeste-te pe indelete la toate aceste schimbari, traseaza-ti linii directoare clare si, la nevoie, cere sfatul unor specialisti in dezvoltare personala sau profesionala. Posibil sa te oboseasca eforturile fizice si mentale, de aceea ia lucrurile mai usor si selecteaza-ti prioritatile. Dupa-amiaza, rasfata-ti simturile!

Balanta

In mod subtil primesti tot felul de informatii. Parca toata lumea s-a hotarat astazi sa vorbeasca pentru tine cu ajutorul parabolelor, povestirilor scurte sau prin limbajul trupului. Pentru ca mentalul tau este acum deschis, racordat la frecvente deosebite, intelesul lucrurilor dincolo de cuvinte iti este cel mai potrivit. De aceea fii atent la ceea ce se petrece in jurul tau, ia aminte chiar si la vorbele unui necunoscut si mediteaza in taina intreaga zi


Scorpion

Esti vedeta anturajului profesional, dar si printre cei dragi faci vălvă. Se pot ivi discutii importante vizavi de pozitia ta in cadrul grupului de lucru de la serviciu. Temele abordate astazi sunt vechi, dar acum se revine asupra lor, pentru ca s-au schimbat probabil unele conditii. Fii prudent si evita asumarea unor sarcini de lucru care te depasesc. In aceasta perioada, gandirea este vulnerabila si astfel te poti razgandi vizavi de orice decizie.  

Sagetator

Multa forfota este in plan socio-profesional. Vrei nu vrei, toata lumea iti urmareste gesturile, vorbele, se bazeaza pe tine. Relatiile cu sefii, cu autoritatile sunt favorizate, chiar daca pe alocuri pot aparea si neintelegeri. Totul este sa fii atent la ce ti se spune, iar tu sa vorbesti strictul necesar. Exista si varianta sa primesti insarcinari noi sau sa ti se recunoasca eforturile depuse intr-o activitate profesionala.

Capricorn

Dialogurile cu persoanele aflate in strainatate si demersurile necesare unei calatorii sunt subiectele principale ale zilei. Pe de alta parte, te-ai putea gandi si la a-ti completa studiile, a-ti imbunatati competentele profesionale prin abordarea unor programe educationale pe termen lung. Neplacerile pot aparea de la cheltuielile necesare pentru toate acestea. Insa, perioada pe care o traversam predispune la tot soiul de rasturnari de situatie interesante.

Varsator

Cheltuielile comune cu altii te preocupa intreaga zi. Minunat este ca dispui, atat de sprijinul material si moral al celorlalti, cat si de un buget personal destul de generos. Chiar daca relatiile parteneriale sunt tensionate, cand vine vorba de banii si bunurile comune, toata lumea va fi de acord cu tine. Stabileste-ti cheltuielile prioritare, achita-ti datoriile si facturile curente. La finalul zilei vei  fi multumit de cele realizate astazi. 

Pesti

Este o zi foarte interesanta la capitolul relatii parteneriale. Pe de o parte aisanse sa vezi clar ce anume trebuie imbunatatit, atat in relatia cu partenerul de viata, cat si in relatia cu cei profesionali. Exista animozitati vechi, care acum ies la iveala usor. Renunta la situatiile si partenerii care iti consuma prea multa energie. Pe de alta parte insa, sunt sanse bune de a obtine colaborari noi, de bun augur.


Articol preluat de pe astrocafe.ro








 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii