Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AstroCafe.ro Horoscop pentru marți, 02 noiembrie 2021

ro

02 Nov, 2021 08:08 1950 Marime text
Berbec

Relatiile sunt foarte importante astazi, iar buna cooperare cu cei din jur, dar mai ales cu partenerul de viata, este absolut necesara. Practic, astazi esti invitat sa lasi la o parte orice nemultumire si urma de orgoliu si sa-ti unesti fortele cu partenerul sau cu un colaborator, pentru a construi ceva impreuna. Poate va ocupati de organizarea unui eveniment, poate sunteti pe cale sa va implicati intr-un proiect comun, sau va bucurati pur si simplu de un succes al unei persoane dragi.

Taur

Se pare ca energiile care se dezvolta astazi conlucreaza foarte frumos in favoarea ta, astfel incat sa-ti duci cu bine toate sarcinile la bun sfarsit si chiar sa obtii rezultate extraordinare. Ai sprijinul colegilor, intelegerea familiei si beneficiezi si de atentie din partea sefilor. Daca ai de facut o prezentare sau esti la momentul unui bilant, sansa este de partea ta. De asemenea, daca ti-ai propus sa inaintezi o cerere sefilor, acum este momentul.

Gemeni

O zi pe care o poti trai dupa cum iti dicteaza sufletul. Ai parte de momente minunate in compania persoanei iubite, esti vesel, jovial, reusesti sa stralucesti oriunde mergi si sa atragi toate privirile asupra ta. Poti participa la un eveniment, o petrecere, sau pur si simplu iti programezi o calatorie pe care ti-o doresti demult. Este o zi excelenta si pentru creativitate, asa ca, daca ti-ai propus sa lucrezi la un proiect nou, vei avea rezultate excelente.

Rac

Astazi te gandesti mai mult la familie si iti propui sa petreci mai mult timp in sanul acesteia. O idee foarte buna de altfel, pentru ca ai partede momente minunate, tihnite si in plus, poti afla niste vesti frumoase in legatura cu o afacere care-ti poate aduce venituri tentante. Nu este exclus insa sa te alegi si cu un dar sau un sprijin financiar care vine exact in momentul potrivit. Asadar, o zi excelenta pentru incarcarea bateriilor, departe de stres si responsabilitati profesionale.

Leu

Gandul la o calatorie sau intalnirea cu cineva drag te face nerabdator, entuziast si din cale-afara de bucuros. Comunicarea cu cei din jur este efervescenta, dar deschisa si sincera, iar examenele si intalnirile, mai ales in scop de negociere, sunt incununate de succes. Pot veni vesti bune prin intermediul partenerului de viata si te poti afla in ipostaze benefice din punct de vedere al imaginii sociale.

Fecioara

Niste planuri si strategii pe care le-ai gandit de unul singur si asupra carora ai pastrat secretul pot fi scoase la lumina si puse in practica. Acestea promit incasarea unor venituri suplimentare, in urma valorificarii unui talent sau exploatarii unor abilitati personale. Cert este ca ai la indemana toate mijloacele necesare pentru a materializa o idee si e bine sa folosesti aceasta zi pentru astfel de demersuri.

Balanta

Pe fundalul tensionat al acestei perioade, ziua de astazi vine sa te destinda putin, in compania prietenilor apropiati sau a unor persoane agreabile. Este posibil sa primesti o invitatie la un eveniment si ar fi bine sa o accepti, pentru ca acolo, fie iti vei face cunostinte noi care te vor inspira prin succesul lor, fie vei afla informatii pretioase, fie pur si simplu, te vei bucura de o atmosfera de petrecere.

Scorpion

Probabil ca simti nevoia unei pauze sau chiar a unei minivacante, departe de zgomot si agitatie. Asta pentru ca doresti sa reflectezi in liniste la unele decizii pe care le ai de luat in legatura cu domeniul profesional, mai ales daca tocmai ai primit o propunere in acest sens. Daca nu e vorba despre planul profesional, probabil ca te vei ocupa mai mult de tine si de sanatatea ta, lucru la fel de necesar in aceasta perioada agitata.

Sagetator

Conversatiile si intalnirile care au loc astazi, precum si informatiile sau sfaturile pe care le primesti, iti insufla foarte multa incredere in viitor si curajul de a-ti asuma niste schimbari sau de a pune la cale niste planuri indraznete. Este o zi a aspiratiilor si farmecului personal pus in slujba acestora. Succesul acestei zile depinde insa de capacitatea de cooperare si de impartasire a experientei tale cu ceilalti. In egala masura, e necesar sa te lasi inspirat de succesul altora.

Capricorn

Recunoasterea meritelor profesionale poate fi insotita in aceste zile si de un castig suplimentar. Insa ce te bucura cel mai mult acum nu sunt banii in sine, ci faptul ca esti apreciat, sustinut si incurajat de de sefi sau alte persoane care ti-au catsigat respectul prin pozitia lor socio-profesionala. Partenerul de viata sau un partener de afaceri te poate sprijini material, in cazul in care ai de gand sa te implici intr-un nou proiect.

Varsator

Probabil ca astazi te gandesti foarte mult la viitor, din dorinta de a identifica noi culoare de accesat si etape de urmat, in sensul evolutiei tale. Suportul partenerului este semnificativ in aceasta privinta, asa ca ar fi bine sa-l consulti inainte de a lua orice decizie. Pe de alta parte, vin vesti bune de departe, poate chiar din alta tara si nu este exclus chiar sa primesti o propunere de colaborare de la cineva din strainatate.

Pesti

Astazi esti interesat de resursele materiale ale altora si de modul in care ai putea beneficia de ele. Este o zi in care te preocupa conservarea averii si stabilirea unor noi reguli de cooperare sau impartire a cheltuielilor ori profitului, in cadrul unui parteneriat. Partea buna este ca se gasesc cele mai avantajoase solutii de ambele parti si ca esti multumit de rezultat. Asadar, la finalul zilei s-ar putea sa ai mai multi bani in portofel sau sa fi rezolvat o problema costisitoare.

Articol preluat de pe AstroCafe.ro

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii