Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:32 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Internațională a Comemorării Bebelușilor și a Copiilor, marcată şi la Constanţa

ro

14 Oct, 2013 10:26 1941 Marime text
Mâine, 15 octombrie, ora 19.00,  în parcarea spitalului privat ISIS, pe str. Mircea cel Bătrân nr. 102 (lângă Universitatea Maritimă Constanța) va fi marcată Ziua Internațională a Comemorării Bebelușilor și a Copiilor.

La Constanţa, evenimentul este organizat de către Organizaţia E.M.M.A în parteneriat cu Spitalul Privat ISIS. În cadrul evenimentului, constănţenii sunt invitaţi să aprindă lumânări în memoria copiilor care au plecat prea curând de printre noi.

Evenimentul se desfășoară anual în Statele Unite, Canada, Australia, Japonia, dar și în câteva țări europene. Pe 15 octombrie, la ora 19.00 (ora locală din fiecare țară) se aprind lumânări, în memoria copiilor plecați prea curând dintre noi. Timp de o oră lumânările sunt lăsate să ardă și astfel, datorită diferenței de fus orar, se crează un „Val de Lumină” care face înconjurul globului și durează 24 de ore. În România, evenimentul s-a organizat pentru prima dată în 2010, la inițiativa Biancăi Brad, fondatoarea Organizației E.M.M.A și a avut loc în București, în fața Ateneului Român și în alte 12 orașe din țară și 4 din străinătate.

Haideți împreună să aprindem o lumânare în memoria tuturor Îngerașilor din Cer!

Școala Postliceală F.E.G. din Constanța se alătură cu dragoste și compasiune acestui eveniment.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii