Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:06 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victor Ponta mai rămâne o săptămână în Turcia

ro

27 Jun, 2015 16:56 1570 Marime text
 
Premierul va mai rămâne în Turcia încă o săptămână, susţin surse din PSD. Motivul invocat este că medicii ar fi decis că Victor Ponta nu s-a refăcut încă după operaţia la genunchi. Astăzi, fostul vicepremier Liviu Dragnea a declarat că liderul PSD se gândeşte cum să se întoarcă în ţară, însă este dificil de transportat în acest moment.
Liviu Dragnea, unul dintre cei care au cerut ca Victor Ponta să revină cât mai repede în ţară, a anunţat acum că premierul mai rămâne în Turcia.

„Face toate eforturile și caută toate variantele prin care să fie și transportat. Convingerea mea este că își dorește să revină în țară, că înțelege că a apărut o incoerență în coaliție și în actul guvernamental. În partid, lucrurile au început să se stabilizeze după ce am plecat prin țară”, a declarat Liviu Dragnea.

Săptămâna viitoare, coaliţia de guvernare are de dat primul test în Parlament, după plecarea lui Victor Ponta în Turcia, la votul pentru numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu în fruntea Serviciului de Informaţii Externe. Gabriel Oprea, premierul interimar, a anunţat că UNPR va vota numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu în fruntea SIE, în timp ce PSD nu este de acord.

Chiar dacă recunoaşte că atât coaliţia, cât şi partidul au trecut printr-o perioadă dificilă, Liviu Dragnea a dat asigurări liderilor PSD din teritoriu că rămân la guvernare.



Sursa: Digi24.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii