Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:50 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi ce solicitare i-au făcut lui Traian Băsescu mai multe ONG-uri

ro

07 Jul, 2014 21:13 2028 Marime text
Nouă organizații neguvernamentale au solicitat astăzi președintelui Traian Băsescu să sesizeze Curtea Constituțională a României cu privire la neconstituționalitatea Legii privind înregistrarea utilizatorilor de cartele prepay și rețele wi-fi.

Potrivit apador.org, dacă legea nu va ajunge în analiza CCR precum au solicitat, ultima șansă pentru ca ea să nu intre în vigoare ar fi ca Președintele României să o trimită înapoi Parlamentului pentru reexaminare.

Amintim că în acest context că reprezentanții Rezistenței Urbane au pus la cale un minting de protest. Acesta va avea loc sâmbăta viitoare, la ora 17.00, la sediul SRI.

„Ieşim în stradă pentru a face front comun împotriva pachetului de legi promovat de serviciile secrete si votate fulger de către Parlament prin care se doreşte monitorizarea calculatoarelor, identificarea utilizatorului la accesul rețelelor WI-FI din cafenele (cel mai probabil, prin prezentarea buletinului) și vânzarea restricționată a cartelelor SIM numai cu buletinul”, susțin reprezentanții Rezistența Urbană.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii