Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:48 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Masacrul de la Charlie Hebdo Suspecții s-au refugiat la o tipografie. Au ostatici

ro

09 Jan, 2015 10:53 2265 Marime text
Cei doi suspecți ai masacrului de la Charlie Hebdo au fost reperați la nord-est de Paris, lângă Roissy. Teroriștii ar fi furat însă o mașină (Peugeot) și sunt urmăriți. S-ar fi tras focuri de armă. Se vorbește și de luare de ostatici și se pare că teroriștii se îndreaptă spre aeroport. Zona este survolată de elicoptere.

UPDATE: Reuters - Poliţiştii negociază cu teroriştii, care s-au refugiat într-o tipografie. Şoferul maşinii furate este printre ostatici. Şcolile din zonă sunt baricadate. La acţiune participă şi forţe SWAT.

UPDATE: Jandarmeria franceză spune că nimeni nu a murit în schimbul de focuri.

UPDATE: Prefectul zonei: "A început asaltul la tipografie". Deasupra tipografiei sunt şapte elicoptere. Aterizările pe aeroportul Cherles-de-Gaulle au fost oprite.

UPDATE: BBC - Teroriştii vor să facă un anunţ.

UPDATE: Forţe de ordine impresionante la faţa locului. Au ajuns şi medici, şi pompieri.

UPDATE: Aeroportul Charles-de-Gaulle, aflat la 15 km de locul în care au fost încolţiţi teroriştii, a fost parţial închis.

UPDATE: Realitatea TV - S-a declanşat planul alb la spitalele din zonă. Autorităţile sunt pregătite pentru un număr mare de victime. Poliţia - "Încercăm să neutralizăm suspecţii".

UPDATE: Potrivit Le Figaro, înainte de a intra în tipografie, unul dintre terorişti i-ar fi spus unui om din zonă: "Eşti în siguranţă, noi nu ucidem civili".

UPDATE: Un martor a spus că i-a auzit vorbind pe cei doi terorişti că vor să moară ca martiri.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii