Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:58 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2 Unde votează politicienii din Constanţa

ro

05 Jun, 2016 10:34 2118 Marime text
Peste 18.000.000 de cetățeni cu drept de vot sunt chemați la urne pentru alegerea autorităților administrației publice locale. Votul pentru alegerea primarilor, consilierilor județeni și locali a început la ora 7.00 și se va încheia la ora 21.00.
 
Rând pe rând, constănţenii şi politicienii din Constanţa se prezintă la secţiile de votare pentru a-şi exercita dreptul la vot.
 
Claudiu Palaz a ajuns, la ora 9.00, la secția de votare 137, situată în incinta Liceului Teoretic „George Călinescu”, pentru a-şi exercita dreptul la vot. „Am votat pentru schimbare împotriva rutinei. (...) Referitor la mod de votare este pentru prima dată când se procedează la scanarea documentelor de vot. Din punctul meu de vedere, legiuitorul ar fi trebuit să mai aibă un document de verificare”, a spus Palaz. 
 
Citeşte şi De dimineaţă, Claudiu Palaz îşi exercită dreptul la vot (galerie foto)
 
Şi Vergil Chiţac a votat la secţia de votare din cadrul Grădiniţei cu program prelungit nr 45 din municipiul Constanţa. „Am votat pentru o Constanţa puternică, pentru o administraţie reformată, mai aproape de cetăţeni, pentru tineri, pentru vârstnici, pentru maturi”, a declarat Chiţac.
 
Citeşte şi Vergil Chiţac, în aceste momente, votează la Grădiniţa cu nr 45 din Constanţa (galerie foto)
 
De asemenea, şi Decebal Făgădău s-a prezentat la secţia de votare nr 132, însoţit de soţie.  „Am votat pentru respect, echilibru, o Constanţa frumoasă, o echipă puternică. Următorii patru ani sunt foarte importanţi pentru Constanţai”, a declarat Decebal Făgădău.
 
Citeşte şi Decebal Făgădău votează alături de soţia sa (galerie foto)
 
Vom reveni cu informaţii.

UPDATE 2, ora 12.30
 
Totodată, Gheorghe Dragomir a votat, de dimineaţă, la Școala nr.2 Ovidiu. Şi Puiu Hașotti a votat de dimineaţă, dar la Universitatea Ovidius, Facultatea de Medicină. 

UPDATE 1, ora 12.05

Sunay Omer va vota, în scurt timp, la secția nr. 164, la grădinița cu program prelungit „Norocel”.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii