Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:07 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un tânăr, bănuit că are la activ o sumedenie de furturi, a fost prins la Mangalia

ro

15 Jun, 2015 10:42 1600 Marime text
Un tânăr de 26 de ani, din Vaslui, a fost depistat pe raza municipiului Mangalia, fiind bănuit că a furat. C. Ovidiu Ionuţ a fost luat la bani mărunţi de poliţişti, cum se spune, şi s-a descoperit că ar fi autorul unui furt produs în aprilie. Poliţiştii din cadrul Biroului de Poliţie Vama Veche-2 Mai au documentat activitatea infracţională a vasluianului. Astfel a fost probată activitatea infracţională privind un dosar penal privind plângerea unei femei din mun. Mangalia, care a sesizat poliţia despre faptul că, în ziua de 24 aprilie, în jurul orelor 18.45, o persoană necunoscută a pătruns prin efracţie în recepţia pensiunii Margot din loc. 2 Mai, de unde a sustras un laptop şi un aparat foto, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 1900 lei.
Cu ocazia activităţilor specifice, cercetările au fost extinse, fiind probate activităţile infracţionale ale lui C. Ovidiu Ionuţ în alte dosare, privind plângerea unei alte femei, pentru infracţiunea de furt calificat săvârşită la data de 28/29 mai a.c., precum şi a unui furt săvârşit în 4 iunie, din locuinţa şi din autoturismul unei persoane din staţiunea Venus.
Cele trei dosare au fost conexate, în urma probatoriului administrat, C. Ovidiu Ionuţ, fiind prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Mangalia, care, a dispus, ieri, arestarea preventivă a inculpatului pe o durată de 30 de zile. Cercetările continuă în vederea probării întregii activităţi infracţionale. Bărbatul a fost încarcerat la Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii