Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:17 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Într-o moschee din Maroc Un șoarece a produs o busculadă cu zeci de persoane rănite

ro

15 Jul, 2015 23:36 1559 Marime text
 
Peste 80 de persoane au fost rănite în Maroc în timpul ceremoniei religoase de la sfârşitul Ramadanului, relatează site-ul publicaţiei franceze l'Express. Un şoarece care a pătruns în moscheea Hassan II din Casablanca a generat o busculadă în timpul unei ceremonii religoase din noaptea de 13 spre 14 iulie, la finalul Ramadanului (Eid al-Fitr). În acea noapte în moschee se aflau mii de credincioşi.
O femeie "speriată de apariţia unui şoarece" a generat panică, conform unui comunicat al autorităţilor publicat astăzi. Femeile au început să ţipe în timp ce alergau, provocând o busculadă imensă în moschee. "Cel puţin 81 de persoane, majoritatea femei, au suferit răni uşoare şi fracturi, în timp ce sute dintre ele au fugit", au transmis autorităţile marocane.
Au fost cinci cazuri de fracturi şi patru persoane au fost rănite la umăr. Printre victime, o femeie însărcinată are o dublă fracură la nivelul gambei şi se află încă sub supraveghere medicală. Şaptezeci şi trei de persoane au putut părăsi spitalul.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii