Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:29 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat şi două pisici, salvate într-o misiune specială a pompierilor

ro

31 Jan, 2016 13:22 1264 Marime text
Pompierii militari suceveni, în urmă cu două zile, au avut parte de o misiune deosebită. Apelul la 112 înregistrat la ora 22.25 anunţa că pe scara unui bloc de locuinţe din municipiul Suceava este mult fum, în zona etajului trei.
 
Pompierii s-au deplasat la faţa locului cu o autospecială de stins incendii şi o ambulanţă SMURD. Au identificat un gospodar care se intoxicase cu fum, în încercarea de a stinge flăcările izbucnite în bucătărie. Pompierii SMURD i-au acordat îngrijiri medicale şi, pentru mai multă siguranţă, l-au transportat la spital. Însă nu înainte ca bărbatul să-i roage să-i salveze cele două pisici care au rămas captive în apartamentul inundat cu fum şi gaze toxice. Un pompieri militar a intrat în locuință şi a găsit felinele speriate, salvându-le.
 
Incendiul a fost lichidat, casa scării - la etajele trei, patru şi la mansardă - a fost ventilată, iar pisicile şi proprietarul lor sunt în siguranţă. Din fericire, nu s-au înregistrat alte victime şi nici nu a fost necesară evacuarea celorlalte persoane din bloc.
 
Sursa foto: Facebook.com (Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă)    
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii