Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:10 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei persoane bănuite de furturi din locuințe, reţinute în urma percheziţiilor de astăzi

ro

31 Aug, 2016 18:36 1799 Marime text
Trei persoane au fost reţinute în urma percheziţiilor de astăzi ale polițiștilor Biroului de Combatere a Furturilor din Locuințe din cadrul Poliției Municipiului Ploiești.
 
În cursul zilei, şase percheziţii au avut loc la domiciliile unor persoane bănuite de furturi din locuințe. Patru descinderi s-au desfăşurat în Plopeni și câte una în Băicoi și Păulești.
 
Din cercetări, a reieșit că, începând cu luna iunie 2016, persoanele în cauză ar fi săvârșit patru furturi din locuințe pe raza localităților Păulești și Plopeni. Erau vizate case locuite temporar sau în curs de amenajare, de unde bănuiții ar fi sustras mai multe unelte electrice, centrale termice și produse electronice.  Prejudiciul cauzat este estimat la aproximativ 20.000 de lei.
 
La domiciliile bănuiților au fost identificate atât bunuri provenite din cele patru furturi din locuințe, dar si obiecte ce par a fi provenite din săvârșirea altor infracțiuni similare, respectiv nouă televizoare, două centrale termice, numeroase unelte electrice (flexuri, bormașini, autofiletante etc) și obiecte sanitare (chiuvete, baterii de chiuvete, bideuri etc).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii