Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:14 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Băsescu despre George Maior Poate aspira la orice funcţie în stat. PSD-ist luminat

ro

03 Mar, 2014 01:35 2175 Marime text
Preşedintele Traian Băsescu a declarat că directorul SRI, George Maior este unul din omenii care poate aspira la orice funcţie în statul român şi un PSD-ist luminat, dar singurul lucru la care trebuie să fie atent este cât de rapid face trecerea înapoi la clasa politică.
Întrebat despre posibilitatea ca Maior să candideze la prezidenţiale, preşedintele Traian Băsescu nu a dorit să comenteze, dar a a spus că directorul SRI este "un diplomat excepţional şi un om cu o putere de muncă formidabilă, iar statul, prin natura funcţiei, îl cunoaşte foarte bine, în special intimităţile statului român".
"Eu nu pot să vorbesc rău despre George Maior, pentru că îl cunosc, este unul din omenii care poate aspira la orice funcţie în statul român, singurul lucru la care trebuie să fie atent este cât de rapid face trecerea de la un serviciu de asemenea dimensiuni, înapoi la clasa politică. Este un PSD-ist luminat şi e un om care scrie, studiază foarte mult", a mai comentat Traian Băsescu, duminică, la B1TV.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii