Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:48 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

TNL Constanța „Vom monitoriza cu atenție dacă programul de asfaltare promis de autoritățile locale va prinde contur”

ro

23 Jun, 2015 15:05 1993 Marime text
 
Organizația municipală Constanța a Tineretului Național Liberal a lansat, în luna aprilie, o amplă campanie de strângere de semnături pentru a impulsiona Primăria Constanța să înceapă programul de reabilitare a străzilor din cartierul Palazu Mare.
 
Campania, demarată la inițiativa copreședintelui TNL municipiul Constanța Cristina Văsîi, a urmărit interesul cetățenilor din Palazu Mare, având în vedere că mare parte din arterele de circulație din acest cartier sunt impracticabile, urmare a lucrărilor de racordare la sistemul de canalizare executate în anul 2012.
 
„Am strâns aceste semnături pentru a veni în ajutorul cetățenilor din cartierul Palazu Mare pentru că, deși Primăria Constanța a anunțat la începutul acestui an că va demara programul de reabilitare a mai multor străzi din această zonă, până în prezent nu s-a întâmplat nimic. Iar starea străzilor este jalnică. De exemplu, strada Dumbrăveni este atât de deteriorată încât și șoferii de ambulanță se plâng”, susține copreședintele TNL municipiul Constanța, Cristina Văsii.
 
Aceasta a adus la cunoștință faptul că TNL Constanța a depus, în data de 18 iunie, la sediul Primăriei Constanța, o cerere prin care solicita informații privind instituția care a executat lucrările de racordare la sistemul de canalizare, în ce perioadă au fost executate lucrările și dacă executantul acestor lucrări a fost sancționat contravențional.
 
În urma solicitării, Primăria Constanța a anunțat, prin intermediul mass-media, că principalele străzi din cartier vor intra de luni, într-o amplă acțiune de reparare și întreținere, fiind vizate străzile Santinelei și Dumbrăveni.
 
„Din informațiile noastre, nu se lucrează pe niciuna dintre străzile anunțate de primărie. Vom monitoriza cu atenție dacă programul de asfaltare promis de autoritățile locale va prinde contur. Avem în continuare semnăturile cetățenilor din Palazu Mare și vom acționa în instanță Primăria Constanța dacă se răzgândește în privința reabilitării străzilor din acest cartier”, a mai spus Cristina Văsii.

Acțiunea de strângere de semnături pentru reabilitarea străzilor din cartierul Palazu Mare face parte din proiectul TNL Constanța „Cunoaște-ți comunitatea”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii