Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:16 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Televiziunea Națională nu are bani să transmită EURO 2016!

ro

08 Dec, 2015 00:47 1340 Marime text
 
Irina Radu, directorul general interimar al Societății Române de Televiziune, a informat luni conducerea Camerei Deputaților că achiziționarea Euro 2016 de către televiziunea națională "este un demers greu de realizat" având în vedere situația financiară.

"Printre obiectivele strategice ale TVR a fost și achiziționarea competițiilor sportive de interes major foarte urmărite și dorite de telespectatori. Unul dintre cele mai așteptate evenimente din 2016 este Campionatul Mondial de Fotbal pentru achiziția căruia TVR a făcut demersuri constante, mai ales că echipa națională a României este calificată. În numeroase rânduri televiziunea publică a atras atenția asupra pericolului că, pentru prima dată în istoria sa, nu va putea achiziționa această competiție cerând ajutorul autorităților pentru găsirea unor soluții. (...) Din păcate, propunerile și solicitările TVR nu au dus la obținerea unui sprijin din partea autorităților", se arată în scrisoarea transmisă de Irina Radu Biroului Permanent al Camerei.
 
Irina Radu a mai adăugat că TVR a purtat negocieri cu deținătorii drepturilor tv obținând "condiții financiare avantajoase față de cerea inițială a firmei CAA Eleven", însă veniturile realizate nu sunt suficiente pentru a permite achiziția în condițiile prevăzute în cererea de ofertă comunicată de firma respectivă.
 
Scrisoarea Irinei Radu va fi analizată în ședința Birourilor permanente reunite ale celor două Camere.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii