Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:59 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânăr afgan, depistat de poliţiştii de frontieră constănţeni

ro

08 Jun, 2015 11:39 1428 Marime text
 
 
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au interceptat în apropierea frontierei de stat un cetăţean afgan, care intenţiona să ajungă ilegal într-o ţară din Spaţiul Schengen, după ce a intrat în România din Republica Bulgaria, pe jos, pe la frontiera verde. El a fost depistat în weekend-ul ce tocmai s-a încheiat, la Negru Vodă. Bărbatul nu vorbea limba română şi nici nu şi-a putut justifica prezenţa în zona punctului de frontieră Negru Vodă.
Persoana în cauză a fost condusă la sediul S.P.F. Negru Vodă pentru cercetări, iar în urma verificărilor s-a stabilit că este cetăţeanul afgan S.U. SAHIL, în vârstă de 18 ani, care a ales să treacă ilegal frontiera de stat, pe jos, venind dinspre R. Bulgaria, cu scopul declarat de a ajunge într-o ţară din Spaţiul Schengen.
Poliţiştii de frontieră i-au întocmit cetăţeanului afgan actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de „intrare în ţară prin trecerea frauduloasă a frontierei de stat”. În după-amiaza aceleiaşi zile, cetăţeanul afgan a fost predat autorităţilor de frontieră din R. Bulgaria, conform protocolului existent între cele două state.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii