Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:08 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Cetățean afgan intrat ilegal în România, prins la PTF Negru Vodă

ro

04 Apr, 2022 14:52 928 Marime text
Cetățean depistat la frontieră, foto: Poliția de Frontieră

Un cetățean afgan a fost depistat de polițiștii Gărzii de Coastă în timp ce voia să treacă ilegal frontiera în România din Bulgaria, ascuns în remorca unui autocamion, încărcat cu marfă din Turcia. 

„Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, în Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, un cetățean afgan care a încercat să treacă ilegal frontiera în România, din Republica Bulgaria, ascuns în remorca unui autocamion”, conform documentelor.

Potrivit autorităților, în urma verificărilor efectuate de polițiștii de frontieră români, împreună cu polițiștii de frontieră bulgari, a fost descoperit ascuns, pe osia semiremorcii, un bărbat, cetățean străin. În urma verificărilor, lucrătorii noştri au stabilit că cel în cauză este cetățean din Afganistan, în vârstă de 18 ani.

Totodată, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontiera Ostrov, în cadrul unei acțiuni pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale, au depistat un bărbat, cetățean turc, în vârstă de 47 de ani, care a trecut ilegal frontiera de stat dintre Bulgaria și România, prin ocolirea Punctului de Trecere a Frontierei Ostrov.

Ca urmare a celor constatate de autoritățile de frontieră din Bulgaria, pentru continuarea cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun. 


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii