Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suntem îndopaţi fără să știm cu... steroizi? Ce e de făcut? (video șocant)

ro

30 May, 2016 08:26 3043 Marime text
Suntem atât de prinși de problemele zilnice, de serviciu, de grijile celor dragi încât de multe ori nu dăm atenție la cee ace mâncăm. Înghițim pe fugă câte ceva pentru a ne ține de foame! Pe lângă asta, nici operatorii economici care vând produse alimentare nu ne ajută cu nimic.
Suntem îndopați cu E-uri, stabilizatori, coloranți alimentari, gelatină de porc și, mai nou, steroizi. Dacă dai o căutare pe google ”pui injectați” ți se deschide o lista imensă de filmulețe făcute pe ascuns în diverse hale, unde puii sunt injectați cu diverse substanțe. Unii susțin că este apă, alții că sunt steroizi, alţii… Ce mai contează? Adevărul este foarte greu de descoperit. Însă o vorbă românească spune că nu iese fum până nu faci foc.
Cert este că ne îngrășăm mai repede, corpul nostru suferă modificări esențiale în ultima vreme și mâncarea nu mai are același gust. O să spuneți: ”Păi, și ce mai mâncăm? Că bani doar de produse ecologice sau bio nu avem!”. Este crudul adevăr. Este greu de găsit o soluție, dar poate mediatizând aceste informații se vor sesiza organele în drept și vom avea și noi șansa la o alimentație mai sănătoasă! Mai există şi variantă cumpărării direct de la ţărani.
Astăzi vă prezentăm trei filmulețe șocante care ne arată cum ajung puii micuți și sfrijiți în niște pui mari și frumoși, exact cum se transforma calul lui Făt Frumos dintr-o gloabă într-un armăsar pur sânge.

Apoi puteți revedea filmulețul șocant, care a devenit viral datorită nouă, dar care a îngrozit etniile musulmană și turcă: Un documentar ce vă va schimba viaţa! Ce este aditivul E441?


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii