Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:58 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Star de la Hollywood, la Constanţa Costas Mandylor, celebru pentru rolul principal din Saw, vine pentru a-i vedea în acţiune pe Moroşanu şi Stoica

ro

15 Jun, 2015 15:28 2374 Marime text
 
Starul de la Hollywood, Costas Mandylor, celebru pentru rolul principal din filmele de groază Saw, va fi prezent vineri, la Sala Sporturilor din Constanţa, pentru a-i urmări la lucru pe Cătălin Moroşanu şi Andrei Stoica în gala Superkombat, transmisă în direct în 93 de ţări.
 
Cu peste 60 de apariţii în producţii cinematografice majore, în care a împărţit platoul de filmare cu alţi actori celebri precum  Angelina Jolie, Denzel Washington, Jack Nicholson, Jason Statham sau Micky Rourke, Mandylor va sosi marţi după-amiază în România, urmând să fie escortat pe toată durata şederii de cei de la Universal Security.
 
Este a doua oară când actorul cu origini greceşti ajunge în ţara noastră după vizita din toamna anului trecut. Atunci, actorul în vârstă de 49 de ani, s-a împrietenit cu campionul mondial Superkombat, Andrei Stoica, şi i-a promis acestuia că va reveni pentru a-l urmări şi live.
 
“Abia aştept să îi văd pe Moroşanu şi Stoica în acţiune de lângă ring fiindcă până acum am urmărit galele Superkombat doar la televizor. Voi îmbina utilul cu plăcutul pentru că miercuri voi face şi un casting la Crema Summer Club din Mamaia pentru un potenţial rol într-unul dintre filmele mele viitoare”, a declarat actorul, a cărui reşedinţă de la malul mării va fi la Del Mar din Mamaia, în timp ce Moroşanu şi Stoica vor fi cazaţi la Scoica Land.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii