Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:18 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sorin Oprescu rămâne în arest!

ro

14 Sep, 2015 20:53 1054 Marime text
Primarul general al capitalei Sorin Oprescu a ajuns iar în fața judecătorilor, cărora le-a cerut să-l pună în libertate după o săptămână de arest preventiv. După o ședință de 7 ore, judecătorul a decis că Oprescu trebuie să rămână în arest.
 
”Sorin Oprescu a explicat pas cu pas evenimentele din 2013 - 5 septembrie 2015, cu argumente. S-a referit la faptul că niciodată nu a pretins direct sau indirect mită de la niciun fel de persoană. Niciodată nu a cunoscut proveniența sumelor de bani. A aflat că i se pregătește ceva. Nu a încercat să ascundă vreodată ceva. Știa că o să fie provocat. Starea sa de sănătate nu e deloc bună. Sorin Oprescu nu s-a temut de nimic: a avut nevoie de niște bani, i-a cerut împrumut și i-a primit. A anunțat că nu demisionează. Nu trebuie subestimat Sorin Oprescu!”, a dezvăluit Alexandru Chiciu, avocatul lui Oprescu.
Avocatul a precizat că mesajul lui Oprescu pentru cei care l-au sprijinit este să nu îşi piardă încrederea în el, pentru că nu a luat mită.
 
Chiciu a mai spus că nu poate face declaraţii despre situaţia de fapt, pentru că ancheta este la început, iar apărarea se bazează pe toate mijloacele de probă. El a precizat că Sorin Oprescu doreşte să se administreze orice mijloc de probă, inclusiv confruntarea cu denunţătorii.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii