Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:18 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şi la această oră, circulaţia este intensă pe sensul de mers Constanţa - Bucureşti

ro

15 Aug, 2016 22:23 1263 Marime text
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, pe DN1, pe Valea Prahovei, traficul rutier se desfăşoară normal. La fel şi pe DN1A, în oraşul prahovean Vălenii de Munte (unde s-a desfăşurat un festival).

Pe DN7 Sibiu - Râmnicu-Vâlcea - Piteşti, traficul este intens. Se circulă în coloană în dreptul municipiului Râmnicu-Vâlcea şi în zona Bascov - Valea Ursului (judeţul Argeş), pentru că mulţi conducători auto încetinesc mai mult decât este necesar sau chiar opresc la o trecere la nivel cu o cale ferată închisă. Atenţie mai ales în serpentinele de pe Dealul Negru, unde se produc frecvent accidente!

Pe autostrada A2 circulaţia încă este intensă pe sensul de mers Constanţa - Bucureşti. La stația de taxare de la Fetești există o coloană de maşini pe o distanţă de aproximativ 500 de metri, pentru că mulţi conducători auto decid să achite tariful pe loc. Le reamintim că prin acest punct se poate trece liber, în ambele sensuri, cu obligativitatea ca taxa de pod să se plătească înainte sau ulterior trecerii, până a doua zi la ora 24, la oricare dintre staţiile autorizate de distribuire a carburanţilor sau prin SMS, de pe telefonul mobil, la numărul 7577.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii