Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:48 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2. Şi-a pierdut viaţa la doar 26 de ani Grav accident soldat cu un mort şi un rănit în Constanţa

ro

19 Mar, 2015 07:28 3916 Marime text
Lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa împreună cu pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea au fost solicitaţi să intervină, în noaptea ce tocmai a trecut, în jurul orei 00.23, pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanţa.



Potrivit reprezentanţilor rutieri, Nicolae Răzvan C., de 26 ani, din Constanţa, a condus un auto pe bulevardul Aurel Vlaicu, dinspre strada Nicolae Filimon către strada Baba Novac şi ajungând în zona Arabesque, pierde controlul asupra direcţiei, pătrunde pe sensul opus de mers şi intră în coliziune cu un alt autoturism, condus în banda numărul 2 de un bărbat, de 35 ani, din Cernavodă.

În urma accidentului a rezultat decesul bărbatului de 26 de ani şi vătămarea corporală a celui de 35 de ani.

UPDATE 2, ora 10.11

Şoferul decedat, Nicolae Răzvan Chiţu, a fost sancţionat de trei ori pentru viteză si de două ori pentru nepurtarea centurii de siguranţă. El a fost amendat şi pentru oprire neregulamentară. Ultima amendă pentru depăşirea vitezei i-a fost aplicată de poliţişti zilele trecute.

UPDATE 1, ora 08.42

Potrivit reprezentanţilor ISU Dobrogea, în cele două maşini implicate în accident erau doar şoferii. După impact, bărbatul de 35 de ani a reuşit să iasă din maşină, însă tânărul de 26 de ani a rămas încarcerat.

La faţa locului s-a deplasat o autospecială de stingere incendiu şi o autospecială de descarcerare de la detaşamentul Constanţa Palas. De asemenea, la locul accidentului au fost şi două echipaje SMURD de tip B şi C.

Tânărul a fost descarcerat, iar medicii au început imediat manevrele de resuscitare, însă eforturile au fost în zadar. Bărbatul a murit.

Probele adunate la fața locului îi vor ajuta pe polițiști să stabilească cu exactitate cauzele.

Sursa foto: Facebook Infotrafic
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii