Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:15 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotoreportaj Viață curmată crunt! Lumânări pentru tânărul de 21 de ani aruncat din mașină la peste 120 km/h, în Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

27 Oct, 2023 09:11 5847 Marime text

Un tânăr de 21 de ani a murit pe loc după ce a fost aruncat din propriul autovehicul, după ce a rulat cu viteză pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța, în apropriere de podul din Km. 4-5. Acul kilometrajului a rămas blocat la peste 120 km/h conform surselor noastre, însă doar o expertiză tehnică oficială ar putea concluziona ce viteză a avut autoturismul Kia, care s-a rupt în două în urma impactului cu un copac.

Cadrele medicale nu au mai avut ce să facă pentru tânărul aflat în stop, acesta fiind declarat decedat.

Amintim că medicii și polițiștii au fost solicitați noaptea trecută, 27 octombrie 2023, în jurul orei 1, după ce un autoturism s-a răsturnat în municipiul Constanța, pe bulevardul Aurel Vlaicu.
 

„Noaptea trecută am fost solicitați să intervenim prin apel la 112, la un accident rutier  cu un autoturism răsturnat pe bulevardul Aurel Vlaicu. La locul accidentului s-a deplasat Detașamentul Port, cu un ASAS și un echipaj de prim ajutor. Sosiți la fața locului, colegii  mei au constatat o victimă inconștientă, de sex masculin, aflată în afara autoturismului. Pompierii au început protocolul de resuscitare, dar din păcate, tânărul de 21 de ani a fost declarat decedat”, susțin pompierii constănțeni din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență

Citește și

Accident mortal, în Constanța! Un tânăr a fost proiectat din mașină (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii