Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:04 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pentru că nu au avut bani Şi-a bătut părinţii până au ajuns la Spital!

ro

25 Aug, 2015 13:02 1372 Marime text
 
În  noaptea de 24/25 august, pe la ora ora 00.30, poliţiştii Secţiei 3 din Constanţa au fost sesizați prin numărul 112 cu privire la faptul că, pe b-dul Tomis, nr. 56, există un conflict în familie.
Un echipaj s-a deplasat la faţa locului şi a constatat că un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din municipiul Constanța, şi-a agresat părintii, pe P. Niculae şi P. Ioana. Din primele informaţii, se pare că bărbatul vroia bani, iar părinţii lui i-au spus că nu au de unde să îi dea. Aşa au ajuns bieţii oameni la un pas de a fi omorâți. Cei trei locuiesc într-un apartament situat pe bulevardul Tomis. 
Părinţii lui Ionuţ, căci aşa îl cheamă pe fiul bătăuş, au fost transportaţi de o ambulanţă la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa pentru a li se acorda îngrijiri medicale. Cel mai grav a fost rănit tatăl, în vârstă de 63 de ani. Medicii spun că el prezenta multiple traumatisme în zona capului și a pierdut mult sânge. Mama agresorului, în vârstă de 58 de ani, s-a ales cu răni ușoare, dar a avut nevoie de îngrijiri medicale. Ei nu au rămas însă internaţi în unitatea spitalicească.
Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secției 3 sub aspectul infracţiunii de lovire şi alte violente.


sursa foto: mamadish.eu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii