Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:39 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat cercetat penal pentru că ar fi agresat un câine! Ce au găsit polițiștii la locuința suspectului (GALERIE FOTO)

ro

28 Oct, 2023 19:12 953 Marime text
Foto: IPJ OltLa data de 26 octombrie a.c., Biroul pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt s-a sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că o persoană ar fi exercitat acte de violență asupra unui exemplar canin.

Potrivit IPJ Olt, din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din comuna Cezieni, județul Olt, ar fi exercitat acte de violență asupra unui exemplar canin.

„La data de 27 octombrie a.c, în urma verificărilor efectuate, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Olt au identificat la locuința bărbatului 8 exemplare din rasa canină, care nu ar fi  beneficiat de îngrijiri corespunzatoare.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rănirea cu intenție a animalelor, iar la data de 28 octombrie a.c. a fost emis un ordin de plasare în adăpost, animalele fiind ridicate și predate unei Asociații pentru Protecția Animalelor, din județul Dolj“ - au mai precizta reprezentanții IPJ Olt.

Citește și: 

Un câine agresiv a atacat doi clienți la o terasă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii