Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:06 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sejururi în Turcia fără probleme pentru turiștii români

ro

28 Jul, 2016 10:42 1622 Marime text
Vacanțe liniștite în Turcia: turiștii români nu au niciun motiv de îngrijorare, potrivit asigurărilor date de autoritățile turce!

Declararea stării de urgență nu ar trebui să le dea niciun motiv de îngrijorare turiștilor români care doresc să își petreacă vacanțele în Antalya sau oriunde în Turcia. Afirmația a fost făcută de Osman Koray Ertaș, ambasadorul Turciei la București, în cadrul unei întâlniri cu reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe, ai Agenției Naționale pentru Turism, ai Asociației Naționale a Agențiilor de Turism din România, dar și ai mai multor agenții de turism din România.

„Îi încurajăm pe prietenii noștri români să continue să-și petreacă vacanțele în frumoasele stațiuni turcești, unde vor primi servicii excelente la prețuri deosebit de rezonabile. Declararea stării de urgență nu afectează cu nimic viața de zi cu zi a cetățenilor turci sau a celor străini, inclusiv turiștii români aflați Turcia“, a spus ambasadorul turc.

„În prezent, o multitudine de turiști se bucură de sejururi în Antalya și în regiunile de pe coasta Mării Egee. În plus, măsurile adoptate în cadrul stării de urgență, la fel cum au fost adoptate și în alte țări europene, înseamnă mai multă siguranță pentru cetățeni", a adăugat oficialul, citat de Agerpres.

Conform datelor oficiale, anual, aproximativ 500.000 de români aleg să viziteze Turcia pentru a-și petrece vacanțele în această țară.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii