Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:09 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De Black Friday, reduceri la hotelurile din stațiunea Mamaia, pentru vara 2024!

ro

10 Nov, 2023 08:40 831 Marime text
foto: Primăria Constanța
Ofertele speciale anunțate de hotelierii din stațiunea Mamaia, în cadrul campaniei de Black Friday, au reduceri de până la 44%. Astfel, românii care doresc să își rezerve un sejur la mare în sezonul estival 2024, pot beneficia de discount-uri, în perioada 09-12 noiembrie.

„În stațiunea Mamaia, aproximativ 60 de unități de cazare și-au anunțat disponibilitatea de a face reduceri de Black Friday. Discount-ul maxim este calculat pentru diferite perioade, în funcție de politica fiecărui hotel. În nordul stațiunii Mamaia sunt cei mai mulți hotelieri care au anunțat reduceri. 

Există pachete la prețuri accesibile pentru toată lumea, la hoteluri de 2 până la 5 stele, cu mic-dejun sau all inclusive”, afirmă reprezentanții Organizației Patronale Mamaia-Constanța.

Cei care se hotărăsc să își rezerve de Black Friday vacanța pentru sezonul estival 2024, trebuie să știe că sumele achitate sunt nerambursabile.

Plata rezervărilor se poate efectua până cel târziu pe 13 noiembrie 2023, la ora 17.00, iar numărul camerelor disponibile cu oferta Black Friday este limitat, au mai transmis reprezentantii Organizației Patronale Mamaia Constanța. 


Citește și:

Black Friday 2023. Cine a început deja campania
                                   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii