Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șeful ANM avertizează!

ro

03 Jan, 2016 12:11 1954 Marime text
Într-o conferință de presă care a avut loc la sediul MAI, directorul general al Agenției Naționale de Meteorologie, Ion Sandu, a transmis mai multe date despre codul galben de ninsoare și viscol care a fost emis.
"Cantitățile de precipitații nu vor fi foarte mari, dar aceastea vor fi combinate cu vant de 50-60 de km pe oră, dând aspectul de viscol. ANM poate da de mâine după-amiază un cod galben sau un cod de informare, depinde de cum vor evolua lucrurile. Asta pentru că ninsorile vor continua, dar nu cu vânt, ca în această seară. Viteza vântului de mâine după amiază până marți va fi mai mică, și e posibil să fie informare, și nu cod galben.
Totodată cresc temperaturile. Spre exemplu, în București, în loc de -10, 12, vor fi -5,-6. Dar de marți după-amiază, în Banat, precipitațiile vor fi sub formă de ploaie. În noaptea de 5 spre 6 ianuarie, este posibil ca în banat să apară poleiul. 
Timp de aproximativ 10 zile, vor fi temperaturi normale pentru luna ianuarie. Nu vom mai aveam -15, -20 de grade. vor fi temperaturi până în -10", a declarat Ion Sandu.

Sursa foto: stiri.tvr.ro


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii