Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:35 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Secretarul de stat George Ciamba a avut o întrevedere cu emisarul special al Guvernului Republicii Federale Germania, Wolfgang Clement

ro

17 Oct, 2017 22:48 1062 Marime text
Secretarul de stat pentru afaceri bilaterale și strategice în spațiul euroatlantic, George Ciamba, a avut astăzi, 17 octombrie 2017, o întrevedere cu emisarul special al Guvernului R.F. Germania pentru relocarea Agenției Europene a Medicamentului, fostul ministru federal Wolfgang Clement.

În cadrul întâlnirii, cele două părți au prezentat argumentele pe care se întemeiază candidaturile României și Germaniei pentru relocarea Agenției Europene a Medicamentului de la Londra la București, respectiv Bonn. Partea română a subliniat aspectele strategice pe care le implică procesul relocării agenției după retragerea Marii Britanii din Uniunea Europeană.

Totodată, a fost reiterată colaborarea foarte bună la nivel bilateral dintre cele două state, precum și dorința reciprocă de a consolida cooperarea româno-germană în perspectiva discuțiilor privind viitorul proiectului european.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii