Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:42 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sebastian Ghiţă către colegii din Parlament- „Respingeţi cererea de încuviinţare a arestării mele”

ro

30 Mar, 2016 12:55 1009 Marime text
 
Plenul Camerei Deputaţilor votează astăzi cererile Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) pentru încuviinţarea reţinerii şi arestării lui Sebastian Ghiţă.
  
Deputatul a ţinut să spună câteva cuvinte în plen, prin care le-a cerut colegilor să voteze împotriva cererii de arestare, motivând că acest lucru nu împiedică procesul împotriva sa.
 
„M-am prezentat aici pentru a vă ruga să respingeţi cererea de încuviinţare a arestării mele. Să renunţăm la această practică a arestării înainte de judecată. Nearestarea mea nu împiedică procesul judiciar. Mi-au fost aduse două acuzaţii de dare de mită, către două persoane. Nu sunt acuzat că i-am mituit cu bani, ci cu menţinerea în funcţie. Nu există interceptări, ci doar denunţuri. Un dosar bazat pe denunţuri nu ar trebui să existe. Şi, cu toate acestea, a mai apărut un denunţător, un constructor, de la firma Tehnologica Radion, care m-a acuzat că i-am cerut bani pentru a nu publica ştiri denigratoare despre firma lui. Pentru că nu am fost arestat, am putut demonstra că Realitatea TV nu a difuzat niciun material denigrator despre firma respectivă. Întâlnirea procurorului cu Ponta, la care nu am participat, a avut loc la un an după după ce dosarul despre ar fi cerut informaţii era trimis în instanţă. De peste un an mi se sugerează să fac denunţuri împotriva lui Victor Ponta. De ce? Pentru că nu a făcut compromisuri? Pentru că a făcut ce trebuie? Se încearcă întocmirea unui dosar şi pe numele soţiei lui Victor Ponta”, a precizat Ghiţă în plenul Camerei Deputaţilor, potrivit romaniatv.net. 



Sursa foto: jurnalistii.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii