Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:04 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se întâmplă la Valu lui Traian Cetăţenii cumpără loturi în extravilan, fiind minţiţi că vor fi trecute în intravilan

ro

28 May, 2013 14:26 1569 Marime text
Primăria localităţii Valu lui Traian anunţă, printr-un comunicat de presă, că încă din anul 2008 se confruntă cu situaţii în care cetăţeni cumpără loturi în extravilanul localităţii, amăgiţi de vânzători că acestea vor fi trecute în intravilan.

Primăria Valu lui Traian a emis din anul 2008 o atenţionare către Camera Notarilor Publici Constanţa pentru a avertiza notarii cu privire la aceste înşelăciuni. De asemenea, cadastriştilor le-a fost interzis să mai facă parcelări în extravilan.

Cu toate acestea, primarul Florin Mitroi declară că încă mai există oameni de bună credinţă, ce cumpără loturi în câmp fără să ştie de fapt pe ce dau banii. Vânzătorii fie le spun că sola respectivă a intrat în intravilan şi este construibilă, fie le arată un lot de casă aflat la limită cu intravilanul, care nu corespunde însă cu cel trecut în acte.

Pentru a evita astfel de situaţii, primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, anunţă cumpărătorii de terenuri să se adreseze reprezentanţilor Primăriei înainte de a semna actele de cumpărare, apelând la numărul de telefon 0241.231.006 - interior 21.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii