Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:27 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se întâmplă în Constanța Vezi câte persoane au semnat pentru subvenționarea uniformă a gigacaloriei

ro

11 Jul, 2014 19:00 1589 Marime text
Asociația Constanța Ia Atitudine a reluat campania de strângere de semnături pentru subvenționarea unitară a gigacaloriei, se arată într-un comunicat de presă.

Aproape o sută de costănțeni au semnat listele, la protestul de astăzi împotriva lui Radu Mazăre.

„Oamenii s-au declarat revoltați de faptul că în municipiul Constanța se plătește aproape cea mai scumpă gigacalorie din România și spun că Mazăre i-a mințit, în campanie, când a promis un nou CET și o gigacalorie mai ieftină. Acum nu avem nici CET nou, iar prețul gigacaloriei crește constant”, a declarat Andrei  Popescu, președintele ACIA.

Reamintim că ACIA a demarat, în iarna trecută, o campanie de strângere de semnături pentru inițierea unui hotărâri de consiliu local, care să prevadă subvenționarea uniformă a gigacaloriei.
„Mazăre se folosește de ajutoarele pentru căldură, ca și de pachetele pentru pensionari, ca de o armă politică. E timpul să ne asculte și pe noi, cei din banii cărora își permite să acorde ajutoare sociale. Trebuie să scăpăm de epoca <>.  Mazăre nu s-a deghizat niciodată, pentru noi, constănțenii, în primar, ci numai în veșnicul Nero. Să nu uităm că și Nero a dat foc Romei tot pentru că așa a vrut el. Trebuie să intrăm în epoca <>”, a mai afirmat Andrei Popescu.

Campania de strângere de semnături va fi reluată în forță în toamnă.

Este nevoie de 5% din numărul constănțenilor cu drept de vot pentru ca aceștia să poată susține o hotărâre de Consiliu Local.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii