Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:58 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şase sirieni, ascunşi într-o semiremorcă, printre piese pentru maşini de spălat

ro

24 Aug, 2015 12:21 1280 Marime text
 
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, ieri, în jurul orelor 17.00, la punctul de trecere a frontierei Negru Vodă, şase persoane de sex masculin, cetăţeni sirieni, care au încercat să intre ilegal în România ascunşi într-un automarfar.
Un cetăţean român, şofer al unui autocamion, care transporta conform documentelor de însoţire, piese pentru maşini de spălat din Turcia pentru o societate comercială din Federaţia Rusa, s-a prezentat ieri pentru efectuarea formalităţilor de intrare în ţară.
Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră români şi bulgari au constatat că şnurul care sigilează prelata a fost tăiat, fapt pentru care s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit al autocamionului şi al semiremorcii.
În compartimentul marfă al semiremorcii au fost descoperiti şase bărbaţi, cetăţeni sirieni, cu vârste cuprinse între 22- 42 ani, fără documente de identitate. Faţă de cele constatate, conducătorul auto a declarat că nu avea cunoştinţă de prezenţa persoanelor în autovehicul.
Cetăţenilor sirieni li s-a intocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „tentativă de intrare/ieşire prin trecerea ilegală a frontierei de stat”, fiind preluaţi de către autorităţile de frontieră din Bulgaria pentru continuarea cercetărilor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii