De-ale iernii
Evenimentele iernii in Constanta
23:31 24 01 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Salvamar la Chefi la cuțite. Cu ce preparat i-a dat gata pe durii din juriu

ro

16 Mar, 2016 10:17 1103 Marime text
Felicia Tucă a venit de la Cluj ca să arate că are tot ce îi trebuie pentru a deveni un chef de renume! Are 46 de ani și se laudă cu o familie numeroasă.

„Familia mea era modestă și am fost nevoită să gătesc! De mică am avut pasiunea asta. Voiam să devin bucătărească”
Spune că a avut multe meserii, de la ospătar la salvamar! Totuși, bucătăria a rămas marea sa pasiune.
Cei trei bucătari au fost impresionați mai ales de modul de prezentare.
Așa cum era de așteptat, Felicia merge mai departe și este mai aproape de visul său de a deveni un chef de renume!

Uite aici rețeta de gulaș unguresc!

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii