Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazăre, la IPJ Constanţa „De Moş Nicolae vor fi luminiţe în tot oraşul”

ro

02 Dec, 2014 13:06 2276 Marime text
Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a ajuns cu puţin timp în urmă la sediul IPJ Constanţa.

Întrebat de stadiul de împodobire a municipiului Constanţa cu luminiţele de Crăciun, Radu Mazăre a răspuns: „A fost o întârziere din cauza procedurilor de licitaţii, dar de Moş Nicolae vor fi luminiţe în tot oraşul, chiar mai multe decât în anii anteriori”.

De asemenea, edilul-şef al municipiului a precizat că la începutul săptămânii viitoare va fi gata şi contul de Facebook al Primăriei Constanţei.
 
„Nu ştiu dacă o să putem face contul până la sfârşitul acestei săptămâni, dar vă promit că la începutul săptămânii viitoare pagina de Facebook a primăriei va fi gata”, a declarat Radu Mazăre.
 
Totodată, acesta a adăugat că toate celelalte conturi existente în acest moment, şi care sunt descrise sa fiind contul Primăriei Municipiului Constanţa, sunt false şi se va face o înştiinţare către facebook pentru a clarifica această situaţie.

Radu Mazăre s-a prezentat pentru a 34-a oară la sediul poliţiei Constanţa. Edilul-şef este cercetat sub control judiciar, pentru luare de mită şi fals în declaraţii, de Dana Ana, procuror al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în dosarul Campusului Social „Henri Coandă”..
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii