Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:35 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazăre „Am primit o compensare pentru că am pierdut acţiunile din Port”

ro

10 Nov, 2014 19:48 2304 Marime text
Consiliul Local Municipal (CLM) Constanţa s-a reunit, azi, într-o şedinţă extraordinară. Una din cele mai interesante hotărâri care figurează pe ordinea de zi a şedinţei este cel legat de subvenţia la preţul gigacaloriei care, în premieră în actualul sezon rece, va fi acordată tuturor constănţenilor, indiferent de venituri. Astfel, preţul gigacaloriei va scădea cu 13,5% pentru toţi constănţenii.

În această seară, primarul Constanţei, Radu Mazăre, este invitat la emisiunea „Reporter” de la Neptun TV, pentru a discuta despre acest subiect. 

Edilul Constanţei a precizat că „Nu sunt măsuri electorale (n.r. - legat de scăderea la preţul gigacaloriei), dar am primit o compensare pentru că am pierdut acţiunile din Port. Că Legea a fost declarată neconstituţională fiindcă aşa a fost scris către Consiliul Local se dau cele 20% şi nu către Municipiul Constanţa şi cei 13% promişi nu au venit. Mă cârâiam cu premierul că m-am ciondănit la Tulcea. Mă bat pentru Constanţa şi pentru constănţeni. (...) Guvernul să ne dea această sumă sub formă de ajutor pentru subvenţie valabilă iarna aceasta, ca după alegeri, imediat să apuce parlamentarii noştri să refacă legea să treacă acolo procentul la 33% urmând ca restul să fie scos sub bursă, să scrie că vor fi cedate municipiului Constanţa, nu Consiliului Local Constanţa. Să lichidăm problema!”


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii