Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:34 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Protest la IPJ Braşov. Colegii din ţară vin să îl susţină pe Marian Godină

ro

22 Feb, 2016 09:18 2801 Marime text
Astăzi, pliţiştii plănuiesc un miting de susţinere pentru Marian Godină. Acesta va avea loc de la ora 13.00, în faţa Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Braşov.
 
Deşi chestorul Ioan Aron, cel care a încercat să îl intimideze pe Godină să nu mai publice relatări din munca zilnică de poliţist, a anunţat că pleacă din Poliţie, înaintându-şi dosarul de pensionare după 31 de ani de lucru, Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie nu renunţă la protestul programat pentru luni. Poliţiştii vor să se asigure că nu vor mai exista astfel de episoade de intimidare şi trafic de influenţă în instituţia lor.
 
„Vom fi prezenți la Brașov între orele 13.00 și 16.00, interval pentru care am cerut și obținut autorizație de a protesta. În continuare îl vom susține pe colegul nostru Marian Godină. Vrem să tragem un semnal de alarmă că asemenea aspecte ca cele semnalate la Brașov sunt și în alte județe din țară. Mai mult, polițiști din Brașov m-au rugat să vin ceva mai devreme de ora 13.00, să-mi sesizeze și alte fapte care s-au întâmplat la Brașov, nu doar din vina șefului Poliției Brașov, ci și a altor persoane din conducerea Poliției Brașov”, a spus preşedintele Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, Iulian Surugiu, citat de newsbv.ro.
 
Precizăm că la protest vor fi prezenţi şi poliţişti constănţeni, însă nu se cunoaşte numărul acestora.
 
Până acum, relatările poliţistului Marian Godină au dus la ieşirea din sistem a şefului IPJ Braşov, care vineri şi-a anunţat pensionarea, dar şi la autosuspendarea directoarei Crucii Roşii Braşov, personaj al uneia dintre postările lui Godină, referitoare la un presupus caz de trafic de influenţă. 

Sursa foto: hotnews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii