Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:39 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prinşi furând din Portul Constanţa

ro

09 Oct, 2014 12:39 2456 Marime text


Trei persoane au fost surprise de un echipaj de jandarmerie în timp ce scoteau printr-o gaură din gardul împrejmuitor a Portului Constanţa, mai mulţi saci cu de rafie ce conţineau seminţe de floarea soarelui.

Totul s-a petrecut miercuri, 8 octombrie, la ora 12.00, când jandarmii din cadrul Grupării Mobile Tomis, aflaţi în patrulare în apropierea Porţii de acces numărul 6, Port Constanţa, au observat trei persoane care scoteau printr-o spărtură a gardului din incinta Portului, mai mulţi saci de rafie.

La faţa locului, militarii au găsit 15 saci de culoare albă care conţineau seminţe de floarea soarelui, cu greutatea de 33 kilograme/sac, aproximativ 500 de kilograme.

Cele trei persoane, V.S. de 21 ani, G.G., de 29 ani şi C.B.,de 24 ani, din Constanţa, au declarat că au sustras şi că aveau „o comandă fermă” pentru seminţe din partea unor vecini.

Pe numele lor, au fost întocmite actele de constatare pentru comiterea faptei de furt şi împreună cu sacii cu şeminţe de floarea soarelui au fost predaţi Poliţiei Transporturi Feroviare pentru continuarea cercetărilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • un cititor 09 Oct, 2014 12:43 Sa fie trasi la raspundere si vecinii,pentru ca au dat o ,comanda ferma" ca altfel hotii nu furau!!!!!