Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:04 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Cele trei cruci vor fi aruncate în mare. Premieră pentru constănțeni în ziua de Bobotează. Procesiunea în Portul Tomis s-a anulat (galerie foto)

ro

06 Jan, 2017 08:45 8635 Marime text


Pentru prima dată, de când Înalt Prea Sfințitul Teodosie este în fruntea Arhiepiscopiei Tomisului, în ziua de Bobotează nu se va mai organiza binecunoscuta procesiune pe are acesta o pregătea an de an pentru credincioși, pe faleza Cazinoului și mai târziu în Portul turistic Tomis.
 

”Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, procesiunea spre Portul turistic Tomis se anulează. Slujba de Sfințire cea Mare a apei se va oficia tot de la ora 11.45, în fața Catedralei arhiepiscopale „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”.

Din cauza riscului de înzăpezire, recomandăm credincioșilor să nu se deplaseze cu autoturismele personale, ci să folosească mijloacele de transport în comun RATC”, a anunțat reprezentații Arhiepiscopiei Tomisului într-un comunicat.                       





UPDATE:

După oficierea slujbei de Sfințire cea Mare a apei, în fața Catedralei arhiepiscopale, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, se va deplasa în
Portul turistic Tomis, unde va arunca cele trei cruci în apa mării. Evenimentul este programat în jurul orei 13.00.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii