Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:38 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii de frontieră au descoperit în PTF Ostrov un autoturism Opel neînmatriculat

ro

06 Oct, 2014 10:18 1502 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, în data de 4 octombrie, în jurul orei 23.00, în PTF Ostrov un autoturism cu numere provizorii eliberate de Germania, pe care un cetăţean bulgar încerca să îl scoată din ţară fără a îndeplini condiţiile legale.
 
Cetăţeanul bulgar, N. N. Ferdun, în vârstă de 44 ani, care conducea un autoturism marca Opel cu numere provizorii de Germania,
s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră în PTF Ostrov.  
 
Poliţiştii de frontieră i-au transmis conducătorului auto că autoturismul pe care îl conduce nu poate circula pe teritoriul României decât transportat pe platformă sau trailer, întrucât plăcuţele de înmatriculare eliberate de statul german permit circulaţia autoturismului doar pe teritoriul statului respectiv. Cetăţeanul bulgar a declarat că a achiziţionat autoturismul de la o cunoştinţă şi nu a cunoscut această prevedere legală existentă în România.
 
Poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punere în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat“, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 334, alin. 1 din Codul Penal.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii