Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:46 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţist, prins în timp ce lua 1.000 euro mită

ro

04 Oct, 2016 12:14 2341 Marime text
Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (SJA) Teleorman sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, au prins, ieri, în flagrant un agent de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Teleorman în timp ce primea suma de 1.000 euro pentru soluţionarea favorabilă a unui dosar penal.
 
Cazul are la bază un apel al unei persoane la Linia Telverde Anticorupție 0800.806.806 din care rezulta faptul că un agent din cadrul Poliției orașului Zimnicea a pretins suma de 1.000 euro pentru a soluționa favorabil dosarul penal în care aceasta era cercetată pentru săvârșirea unor infracțiuni la regimul rutier. Persoana a formulat denunț la SJA Teleorman ce a fost înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman.
 
Astfel, în cursul zilei de ieri, procurorul de caz împreună cu ofițerii de poliție judiciară ai SJA Teleorman, delegați în cauză, cu sprijinul Serviciului Operații și Serviciului Tehnic din cadrul DGA – Structura Centrală au realizat prinderea în flagrant a polițistului după ce a primit suma de bani menţionată de la denunțător.
 
Pe parcursul derulării activităților s-a beneficiat și de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale - Biroul Operațiuni Speciale Teleorman din cadrul IGPR.
 
Față de poliţist s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii